eliminació cel·lulitis

La blogger lleidatana Irene Cereza, més coneguda com a Lovely Cerecita, és una jove que té cura de la seva imatge i estilisme; tot i sentir-se bé amb la seva silueta va començar a notar-se flacciditat i cel·lulitis a la zona dels malucs i abdomen. A continuació, la influencer Lovely Cerecita ens explica com ha tornat a tenir la pell més llisa i tonificada gràcies a l’equip més efectiu del món per a l’eliminació de greix localitzat, la cel.lulitis i la flacciditat: Velashape III.

“Sempre he tingut una mica de cel·lulitis, tot i que amb els anys s’ha anat accentuant cada vegada més, per aquest motiu m’he anat informant sobre quins tipus de tractaments són més adients per al moldejament corporal, i vaig trobar el lloc adient per realitzar-ho: Clínica Nexus.  En la meva primera visita, la directora Montse Monjo, em va corroborar que eren uns autèntics especialistes. Va analitzar el meu cas, em va fer un parell de proves diagnòstiques i, ràpidament va detectar que el millor tractament per a mí era Velashape III, ja que és el més efectiu per a la remodelació corporal, i a més podia tractar-me simultàneamanet la cel·lulitis i la flacciditat en cada sessió, com he pogut comprovar amb les tres sessions que he realitzat”.  velashapeIII

El tractament Velashape III és un mètode indolor i còmode, ja que és com un massatge profund amb “efecte calor”.  L’equip d’infermeres transmeten total seguretat i confiança, sent molt atentes en tot moment. El procediment comença amb l’aplicació d’una crema concentrada en algues i vitamines a les zones a tractar, en el meu cas malucs i abdomen, per millorar els beneficis de Velashape III. Posteriorment treballen amb un capçal petit que et succiona la zona d’una manera més focalitzada i notes que et va pujant la temperatura de la zona tractada, finalment t’apliquen un altre capçal més gran per passar-ho per les zones més genèriques. El tractament acaba amb 30 minuts de pressoteràpia mèdica, per obtenir un bon drentage i eliminació dels greixos treballats”.

 

Els resultats són realment sorprenents, solament amb una sessió ja m’he notat una reducció corporal notable i la pell més ferma, fins i tot em vaig poder tornar a ficar aquells pantalons que m’apretaven i em feien sentir incòmode”. Amb tres sessions els beneficis són increïbles! Ara, desitjo no tornar a recuperar la cel·lulitis, ni la flacciditat a les cames ni a l’abdomen, per aquesta raó tinc més cura de la meva dieta i practico més activitat física.”

 

Ho recomano a totes aquelles noies, de 25 a 30 anys, que es comencin a veure cel·lulitis o flaccidès i vulguin començar a cuidar-se per evitar que s’agreugi la situació. A més, a Clínica Nexus t’ofereixen un tracte excel·lent, són un equip encantador i uns grans professionals.”

 

tractament cel·lulitis

 

 

 

 

 

Potser estaves buscant:

Com s’elimina la cel·lulits, quin és el millor tractament per eliminar la cel·lulitis, centre estètic a Lleida per eliminar la cel·lulitis, com eliminar el greix localitzat i la flacciditat, tractaments reductors.

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?