Unitat capil·lar

L’alopècia comuna o androgènica fa referència a la pèrdua gradual de cabell que, tot i ser més habitual en els homes, les dones també la pateixen, i cada cop més freqüentment. Pot ser degut a problemes hormonals, estrès, mala alimentació, etc.

Símptomes que avisen que cal visitar a l’especialista:

  • Si transcorreguts 2-4 mesos des d’una caiguda que crèiem estacional (primavera o tardor), notem que segueix caient el cabell notablement, la densitat del cabell disminueix, i el pèl està més fi i dèbil.
  • També notem pèrdua de pèl en celles o pestanyes.
  • Percebem calbes circulars en diferents zones del cuir cabellut.
  • Existeix picor, vermellor o inflamació en les zones amb menys densitat.
  • Si la pèrdua de cabell afecta, sobretot, a la línia d’implantació frontal.

A Clínica Nexus treballem amb mètodes sense cirurgia que, poden ser aplicats de manera simultània per reforçar el resultat.

Bioestimulació capil·lar mitjançant plasma ric en factors de creixement (PRGF)

Rejoveniment capil·lar integral mitjançant enginyeria biològica molecular Dr. CYJ Hair Filler

Es tracta d’un innovador, exclusiu i patentat complex de biopèptids d’última generació, formulat amb 7 biopèptids i àcid hialurònic, que revitalitza el fol·licle pilós i del cuir cabellut.

El resultat d’aquest injectable és un tractament que treballa sobre tots els components del fol·licle pilós i la inhibició de la caiguda del cabell. Augmenta el gruix i la densitat capil·lar en menys de 8 setmanes, recolzat per una òptima seguretat i comoditat tant per al metge, com per al pacient més exigent.

El potencial d’inhibició del complex de biopèptids Dr.CYJ Filler Capil·lar ofereix un millor resultat que el de Minoxidil, atès que es reflecteix una presència de fibroblasts molt superior.

Es recomana realitzar un primer tractament de quatre sessions, amb intervals de quinze dies entre una aplicació i una altra, continuant amb una sessió de manteniment mensual durant els quatre mesos posteriors a la finalització del tractament.

És una tècnica avalada per assajos clínics que garanteixen una màxima eficàcia i una òptima tolerància.

Per més informació click aquí

Mètode HR3 o dispositiu de díodes làser en format gorra

HR3 és un mètode regenerador que tracta la caiguda del cabell i aconsegueix el seu creixement en homes i dones en 3 fases, en què intervenen activament el metge i el pacient de forma sincronitzada.

Fase 1: diagnosi del tipus d’alopècia

Fase 2: tractament domiciliari amb HR3, un casc discret en forma de gorra, que permet, de forma fàcil i còmoda, du a terme el tractament des de casa.

Aquest innovador dispositiu consta de 246 díodes o llums de baixa potència, més conegudes com a LLLT (Low Level Laser Therapy). L’exposició diària de la zona capil·lar afectada a aquest làser de baixa potència, aconsegueix que les cèl·lules que intervenen en el procés fisiològic de creixement del pèl treballin de forma òptima, estimulant de manera activa la restauració del cabell i recuperant progressivament el dinamisme de les diferents fases del creixement del pèl i, per tant, frenant la caiguda del cabell i el procés d’alopècia.

Fase 3: tractament nutricosmètic amb Hairox Plus, un nutricèutic exclusiu i de gran puresa indicat en el tractament de la caiguda del cabell, que aporta grans concentracions d’un grup d’aminoàcids essencials, habitualment deficients en la dieta i que són necessaris per a un adequat estat del fol·licle pilosebaci.

Aquest suplement per al cabell tracta l’alopècia androgenètica, desnutricional, estacional i causada per estrès.

Nutricosmètica capil·lar

Un cabell dèbil, trencadís i sense lluentor és un dels signes inequívocs de deficiències nutricionals, i per tant, cal complementar la nostra dieta amb els nutrients adequats a través de la nutricosmètica. Aquesta ha d’incloure aminoàcids, vitamines i minerals necessaris.

Si més no, l’alimentació és el principal factor que ajuda a mantenir un cabell sa i fort. Consulta els nostres professionals en dietètica i nutrició, ells et faran un estudi, anàlisi i diagnosi de possibles dèficits i requeriments nutricionals.

Mètodes quirúrgics

Implants capil·lars amb la tecnologia més avançada

Potser estava buscant:

Compartir: