Millora textura i lluminositat de la pell

Tractaments_MedicinaEsteticaFacial_TexturaLlum

Mesoteràpia

La mesoteràpia facial és una tècnica de rejoveniment que tonifica i revitalitza el rostre, el coll i l’escot mitjançant petites infiltracions de solucions biològiques.

Aquestes solucions contenen vitamines, aminoàcids i minerals que actuen estimulant diferents processos metabòlics de la pell.
Depenen de cada cas en concret se n’ individualitza el tractament i alhora la composició del còctel terapèutic a emprar.

Permet combinar-la sense problemes amb altres tècniques i tractaments antienvelliment cutani.

Biorevitalització

La biorevitalització rejoveneix la pell, la hidrata i en millora el to i l’elasticitat. Això s’aconsegueix mitjançant microinjeccions dèrmiques d’àcid hialurònic, el qual, a part del seu poder antioxidant, estimula també la producció de col·lagen i elastina. Amb aquesta tècnica es pot tractar la pell envellida de la cara, el coll, l’escot i les mans. Especialment indicada en persones que prenen molt el sol i/o fumadores.
Pels seus efectes gairebé immediats, Nexus ha dissenyat un tractament ‘Flash’ basat en aquesta tècnica.

PRGF

El ‘Plasma ric en Factors de Creixement’ és una innovadora i efectiva tècnica per rejovenir la pell mitjançant la infiltració dels propis factors de creixement epidèrmic presents en la sang. Produeix una atenuació general de les arrugues, una millora del to i textura de la pell i alhora un notable efecte lifting. Els resultats s’aprecien ja a les 24 hores i van en augment en els dies posteriors i en el transcurs de les sessions. Molt indicat a partir dels 35 anys preventivament, i a partir dels 45 amb finalitat regenerativa i correctiva.

Peelings

Permeten la renovació de la superfície cutània fins a un determinat nivell de profunditat, segons la situació del problema a tractar. Per millorar la textura i qualitat de la pell s’utilitzen peelings superficials que, a part d’un notable resultat, no ocasionen gairebé cap efecte secundari ni convalescència. Com tots aquests tractaments, permet combinar-lo amb altres per optimitzar els resultats.

Fototeràpia

Disposem d’una àmplia gamma de làsers, equips d’IPL i sistemes LED que ens permeten seleccionar l’aparatologia més adequada, sola o combinada, per a cada cas en particular. En general, la convalescència és mínima o inexistent i permet compaginar-ho amb les activitats quotidianes sense problema. Per aquest fi, utlitzem diversos làsers a nivell subablatiu, IPL Mèdic, Llum de LED’s mèdica  i Teràpia Fotodinàmica.
Mitjançant aquests sistemes, s’aconsegueix millorar totes les característiques de la pell, eliminar arrugues i taques i, en definitiva, tots els signes que el sol i el pas del temps deixen a la nostra pell. Sola o en combinació amb algun dels tractaments anteriors, permet assolir uns excel·lents resultats.

Potser estava buscant:
PRFG Plasma Ric Factors Creixement Lleida, tractament lluminositat pell Lleida, millorar elasticitat pell Lleida, mesoteràpia facial Lleida, biorevitalització Lleida, rejoveniment pell Lleida, peeling Lleida

Compartir: