Flacciditat

Tractaments_MedicinaEsteticaFacial_Flacciditat

Mesoteràpia

La mesoteràpia facial és una tècnica de rejoveniment que tonifica i revitalitza el rostre, el coll i l’escot mitjançant petites infiltracions de solucions biològiques a dosis molt baixes.

Aquestes solucions contenen vitamines, aminoàcids i minerals que actuen estimulant diferents processos metabòlics de la pell.

Permet combinar-la sense problemes amb altres tècniques i tractaments antienvelliment cutani.

Biorevitalització

La biorevitalització rejoveneix la pell, la hidrata i en millora el to i l’elasticitat. Amb aquesta tècnica es pot tractar la pell envellida de la cara, el coll, l’escot i les mans.

Atléan
Thermage
Fototeràpia

Tant en el vessant ablatiu com no ablatiu, disposem d’una àmplia gamma de làsers, equips d’IPL  Mèdic i sistemes LED que ens permeten seleccionar l’aparatologia més adequada, sola o combinada, per a cada cas en particular. Especialment destacable en aquest àmbit és el nostre tractament exclusiu amb Fototeràpia LED i Teràpia Fotodinàmica (TFD) per l’acne.

Mitjançant aquests sistemes, s’aconsegueix millorar totes les característiques de la pell, eliminar arrugues i taques i, en definitiva, tots els signes que el sol i el pas del temps deixen a la nostra pell. Sola o en combinació amb algun dels tractaments anteriors, permeten assolir excel·lents resultats.

Hidroxiapatita Càlcica

La HC o hidroxiapatita càlcica és un dels grans avenços de la medicina estètica per a reposicionar volums de la cara i aconseguir un aspecte llis, ferm i més jove.

Estimula i genera el col·lagen natural, i retreu els teixits provocant un lífting immediat i durador de la zona tractada, sense necessitat de cirurgia.

Més informació

Potser estava buscant:
Millorar elasticitat pell Lleida, tonificar cara Lleida, fils tensors Lleida, tractament antienvelliment Lleida, fototeràpia Lleida, eliminar arrugues cara Lleida, eliminar taques cara Lleida

Compartir: