Envelliment cutani

Tractament envelliment cutani Lleida

Mesoteràpia

La mesoteràpia facial és una tècnica de rejoveniment que tonifica i revitalitza el rostre, el coll i l’escot mitjançant petites infiltracions de solucions biològiques a dosis molt baixes.

Aquestes solucions contenen vitamines, aminoàcids i minerals que actuen estimulant diferents processos metabòlics de la pell.

Permet combinar-la sense problemes amb altres tècniques i tractaments antienvelliment cutani.

Biorrevitalització

La biorrevitalització rejoveneix la pell, la hidrata i en millora el to i l’elasticitat.  Això s’aconsegueix mitjançant microinjeccions dèrmiques d’àcid hialurònic, el qual, a part del seu poder antioxidant, estimula també la producció de col·lagen i elastina. Amb aquesta tècnica es pot tractar la pell envellida de la cara, el coll, l’escot i les mans. Especialment indicada en persones que prenen molt el sol i/o fumadores.

Pels seus efectes gairebé immediats, Nexus ha dissenyat un tractament ‘Flash’ basat en aquesta tècnica.

Implants

Aquesta tècnica s’utilitza bàsicament per a les indicacions següents:

 • Eliminació d’arrugues facials
 • Perfilació,augment de volum i carnositat de llavis
 • Augment del volum de determinades àrees facials, com pòmuls o mentó.
 • Correcció de certs tipus de cicatrius.
 • Correcció de solcs nasogenians profunds i comissures labials marcades.
 • Asimetries facials.
 • Atròfies facials.

Els nostres implants disposen d’una alta compatibilitat i seguretat, no requereixen test d’al·lèrgia previ i ofereixen la possibilitat de combinar-los amb altres tècniques antienvelliment.

PRGF

El ‘Plasma Ric en Factors de Creixement’ és una innovadora i efectiva tècnica per  rejovenir la pell mitjançant la infiltració dels propis factors de creixement epidèrmic presents en la sang. Produeix una atenuació general de les arrugues, una millora del to i textura de la pell i alhora un notable efecte lífting. Els resultats s’aprecien ja a les 24 hores i van en augment en els dies posteriors i en el transcurs de les sessions.

Molt indicat a partir dels 35 anys preventivament, i a partir dels 45 amb finalitat regenerativa i correctiva.

Peelings

Permeten la renovació de la superfície cutània fins a un determinat nivell de profunditat, segons la situació del problema a tractar.

Els pílings químics estan especialment indicats per als tractaments de danys solars lleus, acne, eliminació de taques a la pell i arrugues.

 • Píling despigmentant: és de gran eficàcia en tot tipus de taques melàniques, ja que les millora en un 95% dels casos
 • Píling per dessecació: renovació integral de la capa epidèrmica. Millora la qualitat i la textura de la pell. Disminueix i elimina cicatrius.
 • Píling al fenol: píling per produir una exfoliació profunda. Especialment indicat en:
  • Tractament de la pell fotoenvellida, amb dany actínic manifest.
  • Correcció d’arrugues mitjanes i profundes.
  • Alguns tipus de cicatrius
  • Melasmes

Fototeràpia

Tant en el vessant ablatiu com no ablatiu, disposem d’una àmplia gamma de làsers, equips d’IPL  Mèdic i sistemes LED que ens permeten seleccionar l’aparatologia més adequada, sola o combinada, per a cada cas en particular. Especialment destacable en aquest àmbit és el nostre tractament exclusiu amb fototeràpia LED i Teràpia Fotodinàmica (TFD) per l’acne.

Mitjançant aquests sistemes, s’aconsegueix millorar totes les característiques de la pell, eliminar arrugues i taques i, en definitiva, tots els signes que el sol i el pas del temps deixen a la nostra pell. Sola o en combinació amb algun dels tractaments anteriors, permeten assolir excel·lents resultats.

Potser estaba buscant:
Mesoteràpia facial Lleida, biorrevitalització Lleida, tractaments àcid hialurònic Lleida, eliminació arrugues facials Lleida, tonificar rostre Lleida, PRGF Lleida, lifting Lleida, Peeling Lleida, fototeràpia LED Lleida, tractament antienvelliment Lleida

Compartir: