Cicatrius

Tractaments_MedicinaEsteticaFacial_Cicatrius

PRGF

El ‘Plasma ric en Factors de Creixement’ és una innovadora i efectiva tècnica per reestructurar la pell mitjançant la infiltració dels propis factors de creixement epidèrmic presents en la sang.
Els seus efectes reparadors en les cicatrius de qualsevol tipus, millorant-la en tots els àmbits, són inigualables. La seva combinació amb altres tècniques, sobretot amb làser, permet aconseguir resultats superiors.

Làser

Disposem d’una àmplia gamma de làsers, equips d’IPL i sistemes LED que ens permeten seleccionar l’aparatologia més adequada, sola o combinada, per a cada cas en particular. Per aquest fi, i sobretot en funció de l’extensió i profunditat de la lesió, utilitzem diversos làsers tant a nivell subablatiu com ablatiu. Sola o en combinació amb algun dels tractaments anteriors, permeten assolir excel·lents resultats.

Implants

Consisteix en la injecció d’una substància biocompatible en  l’interior o voltants de la cicatriu amb la finalitat de minorar-la i/o fer-la menys inestètica.
Hi ha una gran varietat de substàncies per aquest fi depenent de la zona o tipus de cicatriu a tractar, i de la durabilitat desitjada. Tots els implants que utilitzem disposen d’una alta compatibilitat i seguretat, no requereixen test d’al·lèrgia previ i ofereixen, a més, la possibilitat de combinar-se amb altres tècniques.

Potser estava buscant:
Eliminar cicatrius Lleida, PRGF Lleida , infiltracions Lleida, tractament cicatrius Lleida

Compartir: