Arrugues

Medicina estètica facial Lleida

Implants

Consisteix en la injecció d’una substància biocompatible en l’interior de l’arruga amb la finalitat de minorar-la o eliminar-la. Aquesta tècnica s’utilitza bàsicament per a les indicacions següents:

 • Eliminació d’arrugues facials
 • Perfilació i augment de volum i carnositat de llavis
 • Augment del volum de determinades àrees facials, com pòmuls o mentó
 • Correcció de certs tipus de cicatrius.
 • Correcció de solcs nasogenians profunds i comissures labials marcades.
 • Asimetries facials.
 • Atròfies facials.

Hi ha una gran varietat de substàncies per aquest fi depenent de la zona o tipus d’arruga a injectar, i de la durabilitat desitjada. Tots els implants que utilitzem disposen d’una alta compatibilitat i seguretat, no requereixen test d’al·lèrgia previ i ofereixen, a més, la possibilitat de combinar-se amb altres tècniques antienvelliment.

Vistabel

Consisteix en la infiltració d’una proteïna natural purificada que relaxa els músculs facials. Ès el tractament ideal per les arrugues d’expressió, com per exemple les de  l’entrecella, ja que les atenua notablement o les elimina, i prevé, a més, que n’apareixen de noves. Paral·lelament aporta lluminositat a la zona tractada i, si s’injecta correctament, es manté intacta l’expressió facial natural.

És un tractament molt segur quan s’aplica en condicions higiènic-sanitàries adequades i, quan el realitzen mans expertes, els seus resultats  són excepcionals.

Un altre factor crucial per assolir aquests magnífics resultats, és utilitzar una proteïna de qualitat. A Nexus, tindrà la seguretat de què només emprem les 3 aprovades per les autoritats sanitàries, Botox-Vistabel®, Azzalure®  i Bocouture®, i les indiquem i n’individualitzem el tractament per cada cas en particular.

Peelings

Permeten la renovació de la superfície cutània fins a un determinat nivell de profunditat, segons la situació del problema a tractar.

Els pílings químics estan especialment indicats per als tractaments de danys solars lleus, acne, eliminació de taques a la pell i arrugues. A Nexus disposem en exclusiva d’un ampli ventall d’aquests, formulats pel laboratori de referència mundial en aquest àmbit, i els personalitzem per cada cas en particular.

Un dels pílings més  interessants pel tractament d’arrugues, és sens dubte, pels seus resultats espectaculars, el Píling al fenol. És un píling per produir una exfoliació profunda i està especialment indicat en:

 • Tractament de la pell fotoenvellida, amb dany actínic manifest.
 • Correcció d’arrugues mitjanes i profundes.
 • Alguns tipus de cicatrius.
 • Melasmes.

Làser

Tant en la vessant ablativa com no ablativa, disposem d’una àmplia gamma de làsers, equips d’IPL Mèdic i sistemes LED que ens permeten seleccionar l’aparatologia més adequada, sola o combinada, per a cada cas en particular. Especialment destacables en aquest àmbit son:

 • El làser de co2
 • El làser d’erbi

Mitjançant aquests sistemes que Nexus té en exclusiva a Lleida, s’aconsegueix millorar totes les característiques de la pell, eliminar arrugues i taques i, en definitiva, tots els signes que el sol i el pas del temps deixen a la nostra pell. Sola o en combinació amb algun dels tractaments anteriors, permeten assolir excel·lents resultats.

Pel tractament d’arrugues fines i com a preventiu de la seva aparició, s’utilitzen els equips d’IPL Mèdic i de Fototeràpia LED Mèdica.

Potser estaba buscant:
Eliminació arrugues Lleida, Botox Lleida, làser CO2 Lleida, làser erbi Lleida, pilings químics Lleida, infiltracions botox Lleida

Compartir: