Flacciditat

Tractaments_MedicinaEsteticaCorporal_Flacciditat

La Flacciditat es la pèrdua de la fermesa cutània degut principalment a la disminució de col·lagen i elastina. Les causes poden ser múltiples (edat, excés de sol, dietes sense control etc…) i, a nivell corporal, les zones més afectades son abdomen, glutis i cara interna de braços i cames.

A Nexus abordem aquest problema efectuant:

  • Analisis corporal mitjançant Bioimpedianciometria
  • Plan personalitzat que inclou dieta específica i exercicis físics dirigits a l’àrea a tractar

Tractaments:

  • Mesoteràpia: Técnica injectable intradèrmica amb substàncies reafirmats en les zones afectades
  • Radiofreqüència Estètica i/o Mèdica: Mitjançant aparells específics, efectuem un escalfament selectiu en la dermis profunda, fet que estimula la formació de col·lagen i, en conseqüència indueix a un estirament d l’àrea tractada.
  • Bioestimulació: Per completar i complementar el tractament també a nivell muscular, limfàtic i circulatori, efectuem aquest tipus de tractament, basat en la microcorrents i ultrasons, i els apliquem personalitzadament segons el pacient i l’àrea o àrees a tractar.

Després del tractament , es pauta personalitzadament també un programa de manteniment per perllongar i millorar els resultats.

Potser estava buscant:
Tractament flacciditat Lleida, mesoteràpia Lleida, radiofreqüència Lleida, bioestimulació Lleida, dieta flacciditat Lleida.

Compartir: