Estries

Tractaments_MedicinaEsteticaCorporal_Estries

Mesoteràpia

La mesoteràpia corporal és una tècnica injectable intradèrmica amb la finalitat d’obtenir un efecte terapèutic local, regional i/o a distància. En aquest cas, s’injecten solucions biològiques revitalitzants cutànies amb la finalitat de reduir la longitud i la amplada de l’estria. Depenen de cada cas en concret, i sobretot el tipus d’estria, se’n individualitza el tractament i alhora la composició del còctel terapèutic a emprar.

Permet combinar-la sense problemes amb altres tècniques i tractaments pel mateix fi.

Carboxiteràpia

Es un tractament en el que, mitjançant un equip específic, s’injecta CO2 de forma subcutània a través de una agulla molt fina. Mitjançant aquest gas fisiològic aconseguim el desenganxament cutani de la zona perquè torni a cicatritzar en condicions òptimes de oxigenació. Millora tot tipus de estries: joves, antigues, blanques, vermelles…

La carboxiteràpia es un mètode molt segur i d’alta eficàcia que permet ser combinada amb altres tractaments. Es dur a terme en varies sessions i no comporta cap convalescència. Es especialment eficaç en el tractament de certes zones com doble mentó, cara posterior de braços, cares anteriors i posteriors de cames i glutis.

Ozonoteràpia

Tant per la seva acció directa sobre la estria com per la millora que indueix sobre la circulació i oxigenació dels teixits tractats, la injecció local d’ozó i/o l’aplicació sobre la zona d’olis ozonitzats, son un tractament de primera línia per combatre aquesta alteració dermoestètica i un dels tractaments més efectius tant en solitari com combinat amb altres teràpies.

PRGF

El ‘Plasma ric en Factors de Creixement’ es una innovadora i efectiva tècnica per revitalitzar i regenerar la pell mitjançant la infiltració dels propis factors de creixement epidèrmic presents en la sang. En la patologia que ens ocupa, produeix una atenuació general de les estríes, una millora del to i textura de la pell i, en conseqüència, una notable millora del seu aspecte. Els resultats s’aprecien ja des de la primera sessió.

Peelings

Permeten la renovació de la superfície cutània fins a un determinat nivell de profunditat, segons la situació del problema a tractar. Per millorar la textura i qualitat de la pell s’utilitzen peelings superficials que, a part d’un notable resultat, no ocasionen gairebé cap efecte secundari ni convalescència. Com tots aquest tractaments, permet combinar-lo amb altres per optimitzar els resultats.

Tractaments dermoestètics personalitzats

Perquè en les alteracions dermoestètiques tampoc hi ha dos pacients iguals, per optimitzar la relació qualitat-preu dels nostres tractaments i maximitzar-ne els resultats, efectuem sempre prèviament un diagnòstic acurat de les característiques intrínseques de cada cas, i dissenyem a mida el pack de tractament més adient per assolir els màxims resultats. Aquesta filosofia d’actuació es especialment rellevant en el cas de les estríes ja que, al precisar inexorablement del concurs de varies teràpies alhora, cal confeccionar un programa de tractament altament individualitzat, gràcies a disposar del més ampli arsenal terapèutic i, sobretot, d’un personal altament qualificat i experimentat.

Potser estava buscant:
Eliminar estries Lleida, reduïr estries Lleida, PRFG Lleida, tractament antiestries Lleida, ozonoteràpia Lleida, carboxiteràpia Lleida.

Compartir: