Cel·lulitis

Tractaments_MedicinaEsteticaCorporal_Celulitis

Mesoteràpia

La mesoteràpia corporal és una tècnica injectable intradèrmica amb la finalitat d’obtenir un efecte terapèutic local, regional i/o a distància. En aquest cas, s’injecten solucions biològiques lipolítiques amb la finalitat de reduir els cúmuls de greix subcutanis si bé, depenen de cada cas en concret, se’n individualitza el tractament i alhora la composició del còctel terapèutic a emprar.

Permet combinar-la sense problemes amb altres tècniques i tractaments pel mateix fi.

Carboxiteràpia

Es un tractament en el que, mitjançant un equip específic, s’injecta CO2 de forma subcutània a través de una agulla molt fina. Aquest gas fisiològic té, entre altres, un efecte lipolític directe sobre el teixit adipós local, fet que afavoreix la destrucció de greix acumulat a l’àrea tractada.

La carboxiteràpia es un mètode molt segur i d’alta eficàcia que permet ser combinada amb altres tractaments i es, a més de gran utilitat com a coadjuvant abans i després de una lipoescultura.

El tractament es dur a terme en varies sessions i no comporta cap convalescència. Es especialment eficaç en el tractament de certes zones com doble mentó, cara posterior de braços i cares anteriors i posteriors de cames i glutis.

Ozonoteràpia

Tant per la seva acció directa sobre el teixit adipós com per la millora que indueix sobre la circulació i oxigenació dels teixits tractats, la injecció local d’ozó i/o l’aplicació sobre la zona d’olis ozonitzats, son un tractament de primera línia per combatre aquesta alteració dermoestètica i un dels tractaments més efectius tant en solitari com combinat amb altres teràpies.

Tractaments dermoestètics personalitzats

Gràcies als nostres productes ozonificats i a la nostra col·laboració amb els principals laboratoris dermoestètics , dissenyem per cada cas en concret un tractament dermocosmètic a mida de cada pacient que complementa les anteriors teràpies i ajuda a obtenir els resultats desitjats.

Altres

  • Presoteràpia
  • Sistema Linfàtic
  • ManualPlataforma Vibratòria

L’abordatge efectiu del tractament de la cel·lulitis, implica indefectiblement la combinació de varies teràpies per poder maximitzar els resultats. Només un centre amb experiència i amb tot el ventall tecnològic existent per tractar aquesta dermopatia, pot dissenyar-vos de manera individualitzada el vostre PACK PERSONALITZAT per optimitzar al màxim el tractament en tots els aspectes, i assolir així el resultat desitjat.

Potser estava buscant:
Eliminar cel·lulitis Lleida, tractament cel·lulitis Lleida, ozonoteràpia Lleida, presoteràpia Lleida, Carboxiteràpia Lleida, reduïr cel·lulitis Lleida, cel·lulitis Lleida.

Compartir: