BB Glow Maquillatge Semipermanent

El plaer de despertar-se perfecta, sense haver de maquillar-te.

BB Glow. L’efecte flash 24/365

Està revolucionant les xarxes mundialment. Vivim en una era visual i social que estipula uns cànons de bellesa natural, la qual ha de perdurar durant tot el dia.

En qualsevol moment et fas una foto, un selfie o enregistres un vídeo, per motius laborals o per caprici personal. Aquesta tendència et reclama tenir sempre “bona cara”. Vols transmetre un aspecte fresc, descansat i lluminós, però malauradament no tens temps per retocs de maquillatge.

Imagina llevar-te cada matí sense taques, ulleres, cicatrius d’acné i amb un cutis hidratat i resplendent. Aquest és el resultat de la nova tècnica BB Glow, que arriba directament des de Corea.

És ideal també per quan vas a la platja, la piscina o practiques esport.

Mitjançant el microneedling (petites agulles) induïm col·lagen a la dermis amb el que aconseguim que els principis penetrin de manera més eficaç.

Principis actius, àcid hialurònic, pèptids i pigments en diferents tonalitats s’injecten a través de les microagulles aconseguint un efecte antiaging i maquillatge semipermanent.

Els resultats són visibles des de la primera sessió. Tot i això, s’aconsella realitzar entre 3 i 5 sessions per aconseguir difuminar les imperfeccions de manera progressiva i obtenir un resultat òptim durant 1 any.

Resultats:

  • Difumina les ulleres
  • Dissimula les taques de la pell i cicatrius d’acné
  • Hidrata la pell en profunditat
  • Aporta lluminositat
  • Ofereix uniformitat en el to i millora la textura de la pell

En els dies posteriors al tractament, es recomana evitar el sol i utilitzar factor de protecció solar alt.

Està contraindicat en cas d’embaràs, diabetis i persones amb problemes cardiovasculars. Si pateixes d’acne, tens tendència a generar petits quists o miliums cal preparar la pell abans amb peelings o neteges profundes.

Oblida’t de maquillatges a la platja o piscina. Això sí, mai del teu factor de protecció solar.

Descarrega’t la publicació en pdf

Potser estava buscant:
Renovar pell cara Lleida, tractament poros dilatat Lleida, fototeràpia làser Lleida, Mesoteràpia Lleida, infiltracions cara Lleida

Compartir: