Dietètica i nutrició

Tractaments Dietetica i Nutricio Lleida

Dietètica i nutrició – Programes dietètics personalitzats

Per aconseguir resultats en el tractament de sobrepès i de l’obesitat, cal elaborar programes dietètics personalitzats per a cada cas, sota la supervisió de metges nutricionistes i endocrinòlegs.
A Nexus Bioestètic tenim 3 eines fonamentals per dissenyar pautes dietètiques personalitzades:

1. Estudi metabòlic previ. L’anàlisi de diferents constants del pacient, sota supervisió mèdica, marca les línies fonamentals d’un programa dietètic.

2. Estudi Biomètric de la composició corporal mitjançant Bioimpedanciometria. Analitza la composició corporal i permet conèixer els paràmetres fonamentals per confeccionar la dieta personalitzada.

3. Test A200 de intolerancia alimentaria. A partir d’una simple mostra de sang es mesura la reacció de les cèl·lules sanguínies davant alguns aliments i es defineix el seu comportament alimentari perquè el que el client mengi no el perjudiqui.

A més, a Nexus Bioestètic, les possibles reaccions adverses alimentàries són tractades mitjançant tècniques de bioressonància.

4. Analítica sanguínea i proves complementaries. En certs casos, per descartar alteracions subiacents o implementar la informació per la configuració de la dieta més adient

Aquesta metodologia de treball ens permet confeccionar la dieta més adecuada en cada cas no solament per aconseguir la perdua de pes desitjada sino també per garantir la salut del pacient durant la realització d la mateixa i crear hàbits d’alimentació sans i equilibrats.

Una altre aspecte a destacar dins d’aquest àmbit es que Nexus es centre autoritzat  PRONOKAL

El Mètode Pronokal, es un programa mèdic personalitzat per aconseguir l’aprimament i el manteniment del pes a llarg termini, que s’ha convertit en el referent dins del seu gènere. El mètode es basa amb la dieta proteinada,  es a dir, en l’aport de proteïnes alt valor biològic ajustades a les necessitats de l’organisme, juntament amb una ingesta molt baixa en calories, hidrats de carboni i gairebé sense greixos. D’aquesta manera s’acondueix al pacient cap a una cetosis controlada  que comporta una ràpida pèrdua de pes. Gràcies a la administració adequada de suplements  de sodi, potassi, magnesi,calci i vitamines, no hi ha estats carencials .

Amb el Mètode Pronokal, el pacient:

  • Aconsegueix  el seu objectiu de pèrdua de pes al hora que va adquirint pautes alimentaries mes saludables.
  • Descobreix la necessitat d’incorporar l’activitat física en el seu dia a dia, aconseguint pautes, recursos i guies per fer-ho.
  • Troba una eina completa i tot el recolzament possible per  aconseguir amb èxit el objectiu de  la pèrdua de pes.

Degut a la seva eficàcia, el mètode Pronokal ha estat adaptat també per als pacients diabètics tipo II, en els quals la perdúa de pes es, en la majoria de casos, part fonamental del tractament. Així ha nascut DIAPROKAL, la dieta proteinada específica i de referència per a persones amb aquest tipus d’alteració metabòlica.

I Conscients també de que una de les èpoques en la vida d’una dona en que més es sol·licita recuperar el pes i la figura es la del pospart, Pronokal ha dissenyat per aquest col·lectiu un sistema basat en la dieta proteinada i l’activitat fisica personalitzada, anomenada PRONOKAL MAMÁ.

NEXUS és Centre Autoritzat PRONOKAL

Potser estava buscant:
Centre aprimament Lleida, tractament aprimament Lleida, dieta mèdica Lleida, millor dieta aprimament Lleida, dietètica i nutrició Lleida, Dieta personalitzada Lleida, perdre pes Lleida, Pronokal Lleida, estudi metabòlic Lleida

Compartir: