LipoDieta

El mètode Lipodieta es basa en una dieta cetogènica lleu que té com a base el menjar natural (sense sobres ni aliments ja preparats), recolzada per una suplementació específica aminoproteica, per tal de perdre pes d’una forma ràpida, sana i segura.

Indicat per a persones amb sobrepès, obesitat i greix localitzat.

En 21 dies es poden reduir fins a 7 kg sense crear flacciditat.

Sense ansietat, sense sensació de gana i amb mínimes molèsties generals. A més, és un mètode molt assequible ja que es basa en aliments (vegetals i proteïnes) que, generalment, es troben en la dieta habitual i complementada amb aminoàcids d’alta qualitat biològica.

Múltiples estudis científics demostren que una dieta baixa en carbohidrats i rica en proteïnes, acompanyada de suplements dietètics específics, permet ràpidament la pèrdua de pes i evita la temuda flacciditat posterior.

Durant el procés no es passa gana ni es pateixen canvis anímics gràcies als complements dietètics específics. S’afronta la dieta amb un ànim excel·lent, a causa del triptòfan, i sense ansietat ni nerviosisme. Això fa que seguir la dieta sigui fàcil i que s’obtinguin resultats immediats.

Sense substituir menjars

La teva vida social no es veurà limitada ja que podràs anar a restaurants o a àpats familiars.

Evita i elimina la cel·lulitis

Millora la flacciditat i la cel·lulitis, així com el greix localitzat, ja que el 98% de la pèrdua de pes es concentra en el greix corporal, però es conserva la massa muscular.

Sense efecte rebot

La dieta rica en proteïnes activa el metabolisme corporal, així es genera  una major despesa energètica i, per tant, més dificultat per tornar a guanyar pes.

Antiaging facial i corporal

Els aminoàcids que aporta Lipodieta Diet21a són aminoàcids d’alta bio-disponibilitat i milloren la hidratació dèrmica, el teixit connectiu subcutani i el to muscular, així doncs, a través de la dieta combats també l’envelliment.

Aconsellem practicar exercici físic moderat, seguir una dieta baixa en carbohidrats i, a criteri del metge, prendre 1 o 2 sobres al dia de Lipodieta Diet21a. En pocs dies observaràs una gran millora de la pell i l’elasticitat, mentre que augmentes la tonificació muscular aconseguint així remodelar el contorn facial i corporal.

Seguretat i supervisió mèdica

Abans de començar la dieta el metge realitza un complet examen, anàlisi de sang i orina, impedància, plicometría i electrocardiograma per determinar que el mètode és l’idoni per tu.

Es durà a terme un control mèdic durant les diferents fases del programa.

Fase 1: cetogènica

Fase 2: introducció carbohidrats

Fase 3: dieta mediterrània

Compartir: