Depilació mèdica làser

No et fiquis més excuses, ara és el moment ideal per iniciar la teva posada a punt i emprendre aquells tractaments medicoestètics que fa temps que t’has proposat fer i no trobes mai el moment d’endegar. Aquest 2016, fes realitat els teus nous propòsits de bellesa amb Clínica Nexus, junts aconseguirem complir els teus objectius amb els nostres mètodes d’avantguarda.

 

pronokal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vols perdre pes a Lleida amb la dieta Pronokal?

El mètode Pronokal és un programa mèdic personalitzat per aconseguir l’aprimament i el manteniment del pes a llarg termini, que s’ha convertit en el referent dins del seu gènere. El mètode es basa en la dieta proteïnada, és a dir, en l’aportació de proteïnes amb alt valor biològic ajustades a les necessitats de l’organisme juntament amb la ingesta baixa en calories, hidrats de carboni i gairebé sense greixos. D’aquesta manera es condueix al pacient a una ràpida pèrdua de pes.

greix

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adipocitòlisi per intralipoteràpia

Mitjançant la tècnica de la intralipoteràpia, se injecta directament en el teixit adipós una solució detergent que trenca l’adipòcit, la cèl·lula que emmagatzema el greix. A més, la tumescència que aquesta substància produeix en el teixit adipós, permet que l’aplicació posterior d’ultrasons externs augmenti la seva eficàcia per produir una microcavitació efectiva en aquest teixit, i per tant, que ambdós junts aconsegueixin un efecte sinèrgic que no té parangó amb la resta de tècniques no quirúrgiques actuals per aquest fi, i que compta amb l’avantatge addicional d’evitar la flacciditat posterior i millorar l’aspecte i la textura de la pell.

 • Lipolàser (Lipolite)

Lipolite representa la darrera evolució tecnològica dels equips per a tractaments de lipòlisi mitjançant làser. Aquest sistema està dissenyat per destruir selectivament les cèl·lules de greix de manera més efectiva.

 • Criolipòlisi mèdica

Procediment indolor que es duu a terme amb una temperatura a punt de congelació, que s’aplica a la superfície de la pell i sobre els teixits afectats, i gràcies a un procés denominat apoptosi, les cèl·lules de greix disminueixen de forma natural.

 • Velashape III

Disposem, en exclusiva a Lleida, de l’aparatologia Velashape III la qual consisteix en la combinació de llum infraroja, radiofreqüència i vacumteràpia. Un innovador tractament d’acció immediata, còmode, terapèutic i eficaç per al modelatge corporal, eliminació de cel·lulitis i reafirmació de la pell. El tractament més efectiu per combatre la cel·lulitis a Lleida.

 

estries

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • PRGF

Plasma ric en factors de creixement que augmenta la vascularització de la zona i el gruix de la pell, afavoreix l’aparició d’una pell nova i disminueix els efectes sobre l’oxidació cel·lular, tot obtenint uns magnífics resultats en estries, cicatrius, acne, alopècia, etc.

 • Làser Fraxel i làser CO2 fraccional

Són, segons els estudis, els tipus de làser més indicats per combatre les estries, fins i tot les de tonalitat blanca. Tractaments làser per estries a Lleida.

 • Venus Viva

Disposem, en exclusiva a Lleida, de la revolucionaria tecnologia Venus Viva la qual ofereix la solució definitiva per eliminar les arrugues profundes, les cicatrius per acne, els porus grans, la textura desigual, les irregularitats de pigmentació i estries. Ofereix resultats superiors a través d’un procés d’escalfament de la pell per a una experiència millorada del pacient. És segur per a tot tipus de pell, no invasiu i amb resultats immediats.

 

tatus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tractaments làser a Lleida per eliminar taques i tatuatges

Elimina els tatuatges de qualsevol color mitjançant la tecnologia IPL i múltiples sistemes làser, sols o combinats, eliminem pràcticament totes les lesions pigmentades benignes. L’estrella és el làser TriVantage,   làser   de   referència   en   l’àmbit   mundial   per  la  seva incomparable eficàcia per al tractament d’aquestes lesions i l’eliminació de tatuatges de qualsevol color. Aquesta tècnica permet el tractament de lesions pigmentades benignes com: lentígens solars i senils, taques “cafè amb llet”, pigues, nevus, queratosis seborreiques i eliminació de tatuatges.

 

Terapia fotodinàmica de varius

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amb aquest nom es descriu un nou procediment per al tractaments de les varicositats de les extremitats inferiors que combina l’escleroteràpia química tradicional i el làser Neodimi-Yag de 1064nm de longitud d’ona. El procediment és totalment ambulatori i no incapacita al pacient de la seva activitat normal. No requereix cap tipus d’anestèsia (o com a màxim tòpica) i la seva tolerància és excel·lent. El tractament s’estructura a diverses sessions (quatre hores de mitjana) i l’interval d’aquestes és d’aproximadament dos mesos.

Depilació mèdica làser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clínica Nexus disposa de tots els sistemes d’efectivitat contrastada i aprovats per la FDA per a la depilació làser permanent.

10 sistemes de depilació làser mèdics d’avantguarda per a un resultat 10!

 • Làser d’Alexandrita de pols llarg (755nm)

Especialment indicat en depilació corporal de pells clares, fototipus mitjà i facial, en general, sobretot en l’àrea peribucal. El làser més efectiu per al pèl fi.

 • Làser de díode (800-810nm)

Permet poder tractar fototipus alts (IV-V). Per al pèl mitjà o gruixit exclusivament.

 • Làser de Neodimi-Yag de pols llarg (1.064nm)

Permet tractar fototipus alts sense risc de complicacions. Especialment indicat per a la depilació masculina i per a alguns problemes com la pseudofoliculitis de la barba.

Més informació a l’article 10 Sistemes de Depilació Làser Mèdic d’Avantguarda per a un resultat 10

Potser estaves buscant:

Tractaments medicoestètics Lleida, tractaments estètics amb làser Lleida, depilació làser Lleida, tractaments variusLleida, eliminació estries Lleida, eliminar greix localitzat Lleida, tractaments estèticos Lleida

 

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?