fbpx
eliminació tatutatges picosure

Fa poc us presentàvem una de les darreres i més sonades incorporacions tecnològiques a Nexus, el làser PicoSure©, el referent mundial en tecnologia de picosegons que resulta insuperable, ara per ara, per a l’eliminació de lesions pigmentades i eliminació de tatuatges  de tots els colors i en tots els fototipus de pell. Doncs bé, això no ho és tot. L’extraordinària versatilitat d’aquest làser ha permès desenvolupar, mitjançant una sistema òptic que fracciona i magnifica fins a 20 vegades l’emissió, tractaments de rejoveniment cutani (ja sigui facial, de coll, d’escot o de mans) de la mateixa magnitud que els làsers ablatius, sense patir cap tipus de desconfort ni convalescència. Els efectes secundaris que en aquests darrers sistemes duraven dies o setmanes, amb PicoSure© duren d’1 a 2 hores i permeten, per tant, fer tractaments d’intensitat notable i d’una excel·lent eficàcia sense cap molèstia i amb reincorporació immediata a les tasques quotidianes. Les diferents parametritzacions del tractament permeten realitzar des d’una revitalització cutània de major o menor grau fins a un tractament de cicatrius d’acne, sense dolor ni temps d’inactivitat posterior, o esborrar estries fins i tot en pacients de fototipus IV i V, en els quals, fins a la data, no es podia aplicar cap tecnologia lumínica mínimament eficaç per combatre aquest problema.

eliminació tatuatges picosure

La gran versatilitat d’aquest làser ha permès desenvolupar tractaments de rejoveniment cutani de la mateixa magnitud que els làsers ablatius, sense patir cap tipus de desconfort ni convalescència

 

PicoSure© deu la seva eficàcia inigualable al fet que emet polsos ultracurts en trilionèsimes de segon, la qual cosa permet que actuï principalment mitjançant un efecte fotomecànic en lloc del fototèrmic que utilitzen els làsers tradicionals i, en els tractaments que ens ocupen, focalitzant la seva acció únicament i exclusivament en el nivell dèrmic preservant totalment la integritat de la capa epidèrmica superficial. Aquest fet comporta, com hem dit, una absència total de convalescència i d’efectes secundaris, un respecte total sobre la pell tractada i circumdant, la necessitat d’utilitzar menys quantitats d’energia (i, per tant, més comoditat per al pacient), la possibilitat de tractar tots els fototipus de pell i poder obtenir també, gràcies a la seva extraordinària selectivitat, uns resultats excel·lents amb un menor nombre de sessions.

 

En definitiva, amb PicoSure© s’inicia una nova era en l’àmbit dels tractaments làser  caracteritzada per una màxima eficàcia i uns mínims inconvenients per al pacient. Amb només quatre equips de moment a l’Estat Espanyol (i un d’aquests a Nexus), aquesta meravella tecnològica és ja per mèrits propis el “gold standard” dels làsers medicoestètics en l’actualitat, i de ben segur que en el futur proper.

 

Els resultats amb els làsers de picosegons, superen amb escreix, als obtinguts fins ara amb llum pulsada i amb sistemes fotofraccionals.

 

Descarrega’t la publicació en pdf

 

Dr. Samuel Pinós, col·legiat 2825

Màster Universitari en Medicina Estètica.

Especialista Universitari en Medicina Estètica.

Membre numerari de la Societat Espanyola de Làser Medicoquirúrgic

Director de la Plataforma Làser de Nexus Biomèdic

Director Mèdic de les Clíniques Nexus

 

 

Potser estaves buscant:

Eliminació de tatuatges Lleida, tractament eliminació cicatrius, tractament acne Lleida, millor làser per eliminació de tatuatges Lleida

 

Compartir:
CategoryActualitat, Noticies
X
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   error: (C) Copyright Clinica Nexus
   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?