fbpx

Sóc metge. I sóc malalt.

Vaig ser operat d‘artròdesi de columna lumbar fa 24 anys. Després de tants anys, la recaiguda en el dolor lumbar sever va resultar inevitable.

En aquestes línies relato la meva experiència. Per a qui no tingui temps, aquí va un resum. A Clínica Nexus vaig trobar primer una solució inesperada i excel·lent al meu problema en el tractament amb ozó.  I quan he decidit deixar ja les injeccions, també ha estat a Nexus on he trobat la solució: sessions d’electro-acupuntura i de massatge terapèutic.

Tornem al principi. El dolor lumbar invalidant, per al qual em van receptar medicaments analgèsics i antiinflamatoris …

Per desgràcia, el tractament medicamentós em va produir efectes secundaris molt greus als ulls i vaig haver de buscar una altra solució. No va ser fàcil. No obstant això, vaig acabar trobant-la seguint el consell del Dr. Pinós: administració en autohemoteràpia de la meva pròpia sang un cop tractada amb ozó. Vaig prendre la decisió de seguir el seu consell, i em vaig confiar a Clínica Nexus. Resultat? Des del principi vaig experimentar una millora radical, que s’ha mantingut al llarg del temps.

Després de diversos anys, vaig creure finalment arribat el moment d’abandonar les injeccions per passar a un tractament menys agressiu. El problema va tornar a presentar:-se seguia sense poder prendre medicaments, ja que els seus efectes secundaris havien estat molt greus i me’ls van prohibir.

Vaig visitar llavors a un prestigiós metge de l’Hospital Clínic de Barcelona, ​​un professional amb molts anys d’experiència, i li vaig demanar consell. Em va dir que per a mi la solució era l’acupuntura. En un primer moment el suggeriment em va sorprendre. Jo no estava massa convençut de la seva utilitat. Com sóc metge, em vaig atrevir a exposar-li les meves objeccions. Ell em va tranquil·litzar donant-me raons científiques que no semblaven deixar cap dubte sobre l’eficàcia d’aquesta tècnica. Per això, vaig decidir finalment fer-li cas.

Va ser en la pròpia Clínica Nexus on vaig trobar l’especialista en acupuntura: la infermera Rosa Maria Martínez Melero, titulada en aquesta tècnica. Amb ella vaig iniciar sessions mensuals i així vaig poder abandonar definitivament l’ozó sense recaure en la lumbàlgia. Efectivament, tal com m’havia dit el professor del clínic, l’electro-acupuntura ha estat la solució.

Ara, després de més d’un any amb electro-acupuntura a Clínica Nexus no puc sinó aconsellar-la als que es troben amb molèsties lumbars. Com a afegit he de dir que la professional de Clínica Nexus coneix bé la tècnica i sap adaptar el tractament a les necessitats canviants del pacient.

Com havia ocorregut abans amb l’ozó, també ara la meva qualificació per Nexus segueix sent de deu sobre deu, tant per a Rosa Mary com per a Clínica Nexus.

 

Dr. Joan Vidal-Bota

Doctor en Medicina (MD, PhD)

Màster en Bioètica i Dret (MA)

Compartir:
X
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   error: (C) Copyright Clinica Nexus
   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?