fbpx
eliminació greix localitzat

Tipus de greix i com afecten la meva salut

Comencem aquest article dient que el greix és una font d’energia que el nostre organisme necessita, i s’acumula en cèl·lules adiposes o adipòcits.

El cos humà conté d’un 15 a 20% de greix en adipòcits. Quan les necessitats energètiques augmenten, el nostre organisme utilitza les reserves lipídiques dels adipòcits, d’aquí la seva necessitat. En canvi, si en la nostra dieta consumim més greix de la que el nostre cos necessita, és a dir, tenim una mala alimentació i una vida sedentària, és quan l’emmagatzemem i comencen a crear-se acumulacions de greix localitzat, normalment en malucs, abdomen, cuixes, glutis, cintura, esquena, braços i papada.

tipos de grasa

Foto mundoenforma.com

Hem de diferenciar entre greix subcutani i greix intraabdominal o visceral.

El subcutani és el que es diposita sota la pell. Aquesta és la primera a acumular-se i també la més fàcil d’eliminar. Amb una dieta personalitzada i exercici, normalment podem desfer-nos d’ella, si és poca.

Ara bé, la intraadbominal o visceral s’acumula al voltant dels òrgans interns de la cavitat abdominal (fetge, estómac, ronyons …) sent perjudicial per a la salut, ja que pot causar diabetis tipus 2, colesterol LDL (o majorment conegut com “dolent “), problemes cardiovasculars, fins i tot major risc de patir un càncer d’endometri, de mama o colorectal.

Així doncs, podem dir que eliminem el greix subcutani quan volem aprimar-nos, i eliminem el greix visceral quan volem o hem de millorar la nostra salut.

I com podem eliminar el greix visceral?

Mitjançant la tecnologia NARL 517-3D podem fer-ho de manera no invasiva i segura.

Es basa en l’aplicació d’ones d’ultrasò tridimensionals (3D) a una freqüència i intensitat molt concreta (517 Khz i 110mW / cm²) les quals estimulen les terminals del nervi simpàtic activant l’alliberament de l’hormona Noradrenalina, a partir dels 7 minuts d’aplicació aquest procés s’activa una lipòlisi natural dels teixits adiposos propers, ja sigui greix localitzat, subcutani o visceral.

Després de 10 minuts de tractament per zona, cal fer 20-30 minuts d’exercici físic aeròbic (caminar, bicicleta …), ja que si no, els elements constitutius del greix (àcids grassos i Glicerol) escindits i alliberats a la circulació sanguínia després del tractament, com que no són cremats, tornen a acoblar-se i reconstituir la molècula de greix inicial. També són recomanables les sessions de pressoteràpia en finalitzar el tractament.

Com són les sessions i cada quant hem de fer-les?

Les sessions duren uns deu minuts. Es col·loquen plaques estratègicament a la zona a tractar i amb l’aplicació del NARL 517-3D, el pacient nota un lleugera calor i petita vibració. En acabar sempre es recomana tornar a casa o a la feina caminant, o l’exercici aeròbic que comentàvem, durant 20 minuts.

El tractament s’aconsella fer-ho abans dels àpats o 2-3 hores després.

Es poden realitzar 2 o més sessions setmanals, durant un període de 4 a 8 setmanes, segons cada cas.

Clínica Nexus incorpora l’últim model de NARL en el seu ampli portfoli tecnològic, i confirma la seva gran eficàcia en pacients homes amb un abdomen prominent, en dones amb sobrepès o greix localitzat, així com en dones durant la menopausa.

 

Descarrega aquí l’article publicat al revista Magazine

 

Un equip professional al vostre servei cada dia.

Compartir:
CategoryActualitat, Blog
T'informem sobre els protocols de seguretat i higiene implementats a la Clínica per cuidar la teva salut i la dels nostres treballadors
Got it!
X
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

error: (C) Copyright Clinica Nexus
Enviar Whatsapp
Enviar Whatsapp
Hola!
¿En qué te podemos ayudar?
Powered by