fbpx

Teràpia fotobiodinàmica amb màscara biofotònica

Fotoage és la nova màscara de teràpia fotodinàmica, una tècnica no invasiva que mitjançant llum HDD o High Density Diodes (Díodes d’alta densitat) és capaç d’estimular, les cèl·lules mare, regenerar i reparar la dermis en casos d’afeccions cutànies com pot ser l’acne, la rosàcia, el melasma i el fotoenvelliment.

 

Fotoage

 

Aquest tractament consisteix a aplicar un píling o principis actius fotodinamitzants específics per allò que vulguem tractar, i s’activen amb la col·locació de la màscara Fotoage. Aquesta es parametritza perquè generi la llum i l’energia necessària i, així penetri en el teixit cutani estimulant els processos naturals de la mateixa pell.

 

Teràpia fotodinàmica

Font: Skymedic

 

La seva ergonomia fa que aquesta màscara biofotònica incideixi en tres zones del rostre i coll de forma independent, podent personalitzar cada tractament o fase d’aquest.

 

Zones fotoage

Font: Skymedic

 

Tractaments i propietats:

  • Despigmentant
  • Melasma
  • Fotoenvelliment i arrugues
  • Rosàcia
  • Cicatrius
  • Antiinflamatori
  • Acne
  • Post cremades solars

 

Fotoage també és una tècnica idònia per a després d’altres tractaments medico-estètics com l’aplicació de làser, IPL, pílings mèdics o carboxiteràpia.

La combinació de Fotoage amb la cosmètica Skinox és el fonament per un tractament a base d’oxigen, llum i agents fotodinamitzants.

Aquest tractament es reforça amb un kit Home Care, o cosmètica per a casa, que pots comprar directament aquí.

kit home care

 

Compartir:
T'informem sobre els protocols de seguretat i higiene implementats a la Clínica per cuidar la teva salut i la dels nostres treballadors
Got it!
X
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

error: (C) Copyright Clinica Nexus
Enviar Whatsapp
Enviar Whatsapp
Hola!
¿En qué te podemos ayudar?
Powered by