Oxygenetix, la revolució cosmètica que cura, tracta i cobreix

Medicalio ha creat una nova línia de tractament, desenvolupant i perfeccionant fórmules innovadores per a la cura de la pell: Oxygenetix, amb la seva base de maquillatge i l’Hidro-Matrix Oxigenant.

La darrera novetat arriba per revolucionar el món del maquillatge i la cosmètica.

Ceravitae® El complex patentat en cosmètica que transpira

La majoria de bases de maquillatge poden obstruir els porus i fins i tot arribar a provocar reaccions al·lèrgiques. El complex patentat Ceravitae®, combinat amb àloe i la tecnologia de triple gel de sílice, formulen l’únic maquillatge transpirable: Oxygenetix.

Ceravitae® afavoreix la producció de noves cèl·lules de la pell, i és ideal per problemes cutanis o per aplicar després de tractaments estètics, accelerant el seu procés curatiu. Els components naturals i oxigenants de la base del gel, la vitamina E, l’extracte de llavor de raïm i de salze blanc actuen conjuntament per crear una capa protectora, transpirable i lleugera.

  • El complex Ceravitae® oxigena i promou la formació de col·lagen, de noves cèl·lules i de teixit connectiu a la pell envellida o tractada.
  • Conté una fórmula única que permet que la pell transpiri.
  • Redueix el temps de cicatrització després dels tractaments estètics.
  • Prevé la pèrdua d’humitat.
  • Minimitza les cicatrius i suavitza la pell.
  • L’Àloe vera calma, protegeix i alleuja la pell.
  • No comedogènic (no obstrueix els porus).
  • Lliure d’olis, fragàncies i sense paravents.
  • Hipoal·lergènic.


L’única base de maquillatge que es recomana després d’un tractament estètic

Després de tractaments exfoliatius o altres procediments estètics s’aconsella no aplicar bases de maquillatge ja que poden obstruir la respiració natural d’aquesta, per tant ser contraproduents. Tot i així, algun cop la pell queda envermellida degut al tractament, i volem apaivagar aquest efecte al sortir de la cabina. Gràcies a la  revolucionaria fórmula d’Oxygenetix, aplicar aquesta base de maquillatge, no tan sols fa que no es noti que ens hem aplicat algun tractament estètic, sinó que és més beneficiós que deixar la pell al natural. I això és degut al complex patentat Ceravitae® que afavoreix la producció de col·lagen, nou teixit connectiu i el creixement cel·lular, alhora que proporciona una cobertura total i uniforme, fent desaparèixer qualsevol signe o vermellor.

Hydro-Matrix Oxigenant. Una pell hidratada i visiblement més jove

 La majoria de les cremes hidratants, un cop aplicades romanen en la superfície de la pell, bloquejant el flux vital d’oxigen.

Hydro-Matrix Oxigenant d’Oxygenetix conté la mateixa fórmula transpirable que la base de maquillatge i està especialment indicada per a pells sensibles o que han estat tractades.

L’àloe vera calma la irritació de la pell i redueix l’enrogiment, alhora que el complex patentat Ceravitae® oxigena i desinfecta.

Hydro-Matrix Oxigenant proporciona una hidratació d’absorció ràpida i duradora, reduint alhora els signes de l’envelliment.

L’àcid hialurònic i el PCA lubriquen la pell, redueixen les línies d’expressió i les arrugues i asseguren que la pell es mantingui hidratada durant tot el dia, mentre que la vitamina E i la llavor de raïm i els extractes de te verd protegeixen la pell contra l’envelliment prematur, combatent l’efecte dels radicals lliures.

Per saber més...

eliminació tatuatges picosure

Clínica Nexus, referent tecnològic en l’àrea Dermoestètica, ha estat la primera de l’Estat espanyol i…

eliminació tatuatges picosure

Aquest abril tenim grans novetats per explicar-te, perquè arribem directament de Boston, on Clínica Nexus…

taques

Tractaments d’avantguarda per a la eliminació de taques i tatuatges Durant els mesos de gener…

Coneix la resta dels avantatges   Serveis al client →

Compartir: