Làser Jett Plasma Lift

Equip no ablatiu (o no quirúrgic) basat en tecnologia plasma que s’utilitza en múltiples aplicacions en medicina estètica, depenent de la intensitat utilitzada:

Destaquem sobretot el seu benefici en la:

 Blefaroplàstia no ablativa (sense cirurgia) tensant l’excés de pell tant de la parpella superior com inferior. Al ser un tractament no quirúrgic no es practiquen incisions i és totalment segur al treballar únicament a l’epidermis, sense traspassar la papil·la dèrmica. En una sola sessió, d’uns 30 minuts, s’aconsegueix rejovenir la mirada de manera espectacular i treure l’aspecte d’esgotament perpetu.

S’aconsella els dies posteriors al tractament aplicar-se la base de maquillatge Oxygenetix  per tapar les crostes que es generen, i un filtre solar de pantalla total per evitar una possible hiperpigmentació.

També és altament efectiu en:

– Eliminar berrugues

– Eliminar taques de pigmentació, fibromes i hemangiomes

– Eliminar micropigmentacions

– Eliminar telangièctasis

– Tractar la cuperosi

– Tractar l’acne

– Corregir cicatrius

– Eliminar estries

– Actuar com a lífting facial i corporal

– Tractar arrugues fines i profundes

– Rejoveniment vaginal

La tecnologia plasma

El plasma estimula la formació de nou col·lagen i fibres d’elastina, millora la pell deteriorada pel sol, redueix les arrugues i allisa la pell.

Segur i precís

Jett Plasma Lift fa servir la tecnologia de plasma més avançada. Al contrari d’altres sistemes basats en corrent altern (AC), Jett Plasma Lift funciona amb corrent continu (DC), i a un voltatge molt superior, aconseguint un feix molt més precís (Ø1mm, vs Ø4 mm), la qual cosa ens permet treballar de forma més segura per al pacient.

Intensitat regulable – Un únic aparell

Gràcies a les seves 8 intensitats programables per l’usuari, Jett Plasma Lift té múltiples aplicacions:

– Intensitats 1 a 5 per a tractaments cosmètics: retensat de la pell, eliminació d’arrugues fines, hidratació i millora elasticitat.

– Intensitats 6 a 8 per a tractaments mèdics: blefaroplàstia no ablativa, eliminació de berrugues, fibromes, cicatrius, taques de pigmentació, telangièctasis, etc.

Resultats ràpids i indolors

El procediment cosmètic té resultats visibles immediatament i és completament indolor, amb efectes a llarg termini després de diverses sessions.

En el cas de tractaments mèdics a intensitats més alta es produeix una crosta que protegeix la zona tractada, guanyant diversos dies en la cicatrització respecte a altres tractaments.

Per saber més...

eliminació tatuatges picosure

Clínica Nexus, referent tecnològic en l’àrea Dermoestètica, ha estat la primera de l’Estat espanyol i…

eliminació tatuatges picosure

Aquest abril tenim grans novetats per explicar-te, perquè arribem directament de Boston, on Clínica Nexus…

taques

Tractaments d’avantguarda per a la eliminació de taques i tatuatges Durant els mesos de gener…

Coneix la resta dels avantatges   Serveis al client →

Compartir: