fbpx
Prevenir, tu mejor aliado

La tendència, cada vegada més gran, a la que encara avui anomenem medicina del futur, es basa en la predicció, personalització i participació activa. Deduïm amb això, que pretenem la prevenció de la malaltia o molèstia.

L’esperança de vida és cada vegada més gran, tot i que desitgem que sigui de qualitat. I en gran part depèn molt de nosaltres, no tan sols de la nostra genètica, sinó també dels nostres hàbits i estil de vida.

Si a això li sumem una medicina personalitzada, la teva salut es multiplica amb escreix.

Així doncs, metges, investigadors i especialistes fa dècades que treballen en el que avui podem dir que ja és una realitat.

A través de l’estudi de la seqüenciació del genoma de Veritas Intercontinental en pacients sans, podem reaccionar i anticipar-nos a un potencial problema. Sobretot pel que fa a malalties cardiovasculars i al risc de patir càncer hereditari, encara que podem saber més de 650 afeccions d’origen genètic. Fins i tot problemes que podries transmetre als teus fills o filles.

A més, aquest test també et mostra la teva reacció davant més de 300 fàrmacs, per aquest motiu l’anomenem medicina personalitzada. No tothom reacciona igual a un tractament farmacològic, així doncs, és millor saber per endavant quin et funcionarà.

Hem parlat de predicció i personalització, abans també t’esmentàvem la participació activa, aquesta és la teva part, amb la interpretació dels resultats del teu test, tens a les mans reconduir aquests possibles riscos, si hi són. Sabem que hem de cuidar la nostra alimentació, prescindir de mals hàbits que són nocius per a la salut, i fer esport. Però, i si amb els teus resultats pots focalitzar més? Saber realment què pots fer perquè la teva qualitat de vida sigui més saludable i allargar la teva esperança de vida. El teu metge i tu establireu un pla amb les millors decisions per a tu i la teva família.

A Clínica Nexus, sempre anem un pas més enllà, és per això que recentment hem creat la Unitat de Medicina Preventiva i d’Antienvelliment, on a través de tests genètics, abordem cada cas de manera personalitzada, sent els tractaments molt més efectius i eficaços.

No tan sols comptem amb el test de la seqüenciació del genoma complet, un dels que també triomfa últimament és Trichotest, amb aquest analitzem 48 variacions genètiques en els 13 gens relacionats amb l’alopècia. Amb el resultat, en què a més es tenen en compte la teva història clínica i estil de vida, podem saber exactament la causa de la teva pèrdua de cabell. A partir d’aquí, sabem quin tractament oral, tòpic i medicoestètic serà més efectiu en el teu cas.

En definitiva, tenim a les nostres mans les eines per ser partícips de la nostra salut. T’acompanyem?

Compartir:
X
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   error: (C) Copyright Clinica Nexus
   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?