fbpx
Ozonoterapia contra coronavirus

L’ozonoteràpia mèdica, un tractament eficaç contra el coronavirus

Estem vivint una situació històrica que marcarà un abans i un després. Ens en sortirem, sens dubte, perquè mai hem de deixar de pensar encoratjadament.

Aquesta pandèmia comportarà, sens dubte conseqüències polítiques, socials, laborals, i econòmiques, tot i que ara per ara, no hem de perdre de vista el principal tret d’aquesta dura realitat actual: Es tracta d’un problema de salut pública internacional que cal tallar quan abans amb les mesures sanitàries adients i, per descomptat, gestionant de la millor manera possible els nombrosos casos que desgraciadament, ja tenim col·lapsant el nostre sistema sanitari. La mateixa OMS ha reconegut oficialment que no hi ha vacunes ni tractaments específics disponibles, ara per ara, per a la Covid-19. És per això que, en aquestes alarmants circumstàncies, s’estan utilitzant empíricament, i fora d’estudis observacionals o assaigs clínics aleatoritzats, fàrmacs amb possible activitat contra el SARS-CoV-2.

Amb aquest panorama de fons, i donat el caràcter germicida absolut de l’ozó, un cop més l’Ozonoteràpia mèdica torna a concitar l’interès dels investigadors en l’àmbit mundial. Així ho han entès a la Xina, on actualment s’estan efectuant almenys 3 assaigs clínics amb Autohemoteràpia major, i també a la resta del món on ja n’hi ha més de 20 en marxa. També a Itàlia, on l’Istituto Superiore di Sanità (ISS) acaba d’autoritzar l’ús de la teràpia d’ozó per al tractament de persones amb resultats positius per Covid -19, després del document i protocol elaborat per la Societat Italiana d’Oxigeno-Ozonoteràpia (SIOOT) on es fan paleses les evidències científiques de l’ozó en la lluita contra infeccions víriques similars i el seu benefici enfront de les complicacions respiratòries  greus d’aquestes.

En resum serien les següents:

  • Segons els resultats d’un experiment realitzat a la Xina al laboratori nacional P3 dirigit pel professor Li Zelin, l’ozó ha demostrat ser efectiu per matar el virus de la SARS inoculat en les cèl·lules renals de mico verd, aconseguint una taxa de mort de 99,22%.
  • El virus descobert a Wuhan i el virus de la SARS pertanyen a la soca dels coronavirus. Els investigadors van trobar que el causant de la Covid-19 és 80% similar al virus de la SARS. Per tant, és raonable preveure que l’ozó pot ser igualment efectiu en la prevenció i el control del nou coronavirus.
  • Els metges de la SIOOT han tractat a molts pacients amb broncopneumònia mitjançant Ozonoteràpia. Els resultats han estat excel·lents. La durada de la malaltia es va reduir significativament, i es va destacar la ràpida recuperació de la hipoxèmia i el quadre radiològic en els pacients. A més, aquesta pràctica no és incompatible amb altres teràpies farmacològiques i és innòcua, en estar l’ozó mèdic mancat d’efectes secundaris i contraindicacions, al contrari que la teràpia farmacològica empírica actual.
  • La SIOOT ha anunciat que, fins ara, almenys deu centres hospitalaris ja estan utilitzant l’oxigen-ozó en el tractament de pacients amb Covid-19 positiu. Els hospitals estan ubicats a Piemont, Llombardia, Emília-Romanya, Vènet i Lazio.

Les accions terapèutiques bàsiques de l’ozó en malalties virals s’expliquen fonamentalment pels següents mecanismes:

  • L’ozó millora la circulació i perfusió pulmonar i de tots els òrgans en estat d’hipòxia, en modificar la corba de dissociació de l’hemoglobina i augmentar el subministrament d’oxigen als teixits isquèmics.
  • A dosis terapèutiques l’ozó modula el Factor nuclear Nrf2 y NfkB restablint l’ambient antioxidant
  • Restableix el reequilibri de l’estat REDOX cel·lular, en activar mecanismes endògens de defensa antioxidant
  • Promou la inducció de IFN-gamma i citocines proinflamatòries amb el consegüent efecte sobre el sistema immune.

 

En conclusió, L’Ozonoteràpia sistèmica pot ser un tractament molt útil vers el SARS-CoV-2. Els seus mecanismes d’acció i la justificació del seu ús, ja s’han demostrat en altres infeccions víriques similars i en estudis preclínics i clínics, juntament amb l’absència total d’efectes secundaris.

Així ho han entès els països que ens han precedit en aquesta pandèmia, i esperem que les autoritats nacionals competents en aquest àmbit, acabin incorporant-la també en les accions terapèutiques actuals enfront la Covid-19, igual que els països esmentats.

Descarrega’t aquí l’article publicat a la revista Magazine d’abril.

Compartir:
CategoryActualitat, Blog
T'informem sobre els protocols de seguretat i higiene implementats a la Clínica per cuidar la teva salut i la dels nostres treballadors
Got it!
X
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

error: (C) Copyright Clinica Nexus
Enviar Whatsapp
Enviar Whatsapp
Hola!
¿En qué te podemos ayudar?
Powered by