fbpx
pujada seu vella

Lleida, 16 de desembre de 2018.- Clínica Nexus, es manté fidel donant suport, un any més com a patrocinador, a la 38a Pujada a la Seu Vella i 3a Caminada organitzada pel Club Esportiu Seu Vella.

Més de 750 participants, en les diferents modalitats: cursa, caminada i curses escolars.

Dos objectius acullen la Pujada a la Seu Vella: reivindicar el conjunt del Turó com a Patrimoni Mundial de la Unesco; i recaptar diners per a la Marató de TV3 per a la lluita contra el càncer.

cursa solidaria

Aquesta última és una de les causes per la que més lluitem a Clínica Nexus, donant suport a diferents accions que s’encaminen a aconseguir una major investigació biomèdica, així com també a aquelles que brinden un acompanyament a pacients i familiars que la pateixen.

Recordem que la Marató de TV3 ha recaptat aquest any 10.715.430 d’euros, la xifra més alta fins al moment, i encara pot augmentar en els pròxims mesos.

A Catalunya, cada any es detecten 36.000 casos de càncer. Amb un gran nombre de supervivència gràcies a la detecció precoç.

Segons informa diferents mitjans, el 30% de la investigació biomèdica, dirigida al diagnòstic, el tractament i la prevenció de malalties, se centra en el càncer, segons un estudi de la patronal d’empreses biotecnològiques. Una de les teràpies més revolucionàries són les immunològiques, que intensifiquen la capacitat del sistema immunològic per combatre el càncer, amb la qual cosa el tractament se centra en cada persona.

sol fondevila cursa solidaria

 

Nexus Solidari és el cor de la Clínica que, té per objectiu lluitar per erradicar malalties, desigualtats i iniquitats. En aquest cas, patrocinant la 38a Pujada a la Seu Vella, hem col·laborat en la recaptació de fons per a la Marató de TV3 destinat al càncer.

cursa solidaria seu vella

 

*Fotografies Segre.com

Compartir:
X
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   error: (C) Copyright Clinica Nexus
   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?