fbpx
mantenir-se actiu

Tots tenim aquest objectiu, tot i que és complicat aconseguir-ho molts cops!

Aquests dies amb els vídeos en directe entrenant a casa, m’he trobat molts casos de persones sedentàries que a causa de la feina, la situació familiar, l’estil de vida… no trobàveu temps per entrenar, i ara heu vist que sí, que es pot! I que bé va, i a poc a poc s’agafa l’hàbit, veiem resultats i això ens engresca a seguir i millorar i/o augmentar el nivell.

Com podem aconseguir-ho?

Amb una bona gestió del temps, organitzant bé els horaris, prioritzant la teva salut i benestar, i sobretot, buscant estratègies amb un bon professional que ens aconselli i ens ajudi a treballar per aconseguir els nostres objectius: guanyar salut, perdre o guanyar pes, tonificar, evitar la flaccidesa, estar millor amb nosaltres mateixos, per estètica…

I ara, a més, ja hem pogut començar amb els entrenaments personals i individuals, seguint les mesures de seguretat i higiene que podeu consultar aquí.

Aviat començarem les activitats grupals.

Compartir:
CategoryBody Sculpture

2015 © Copyright - Grup Nexus - Disseny Web HST.CAT

T'informem sobre els protocols de seguretat i higiene implementats a la Clínica per cuidar la teva salut i la dels nostres treballadors
Got it!
X
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

error: (C) Copyright Clinica Nexus
Enviar Whatsapp
Enviar Whatsapp
Hola!
¿En qué te podemos ayudar?
Powered by