fbpx
deshidratació

A l’estiu, tots sabem que cal incrementar el consum de líquids per pal·liar l’augment de sudoració i, perquè amb la beguda mantenim una temperatura corporal adequada. Per saber si estàs ben hidratat, cal parar atenció amb el color de l’orina, com més fosca més deshidratats estàs, cal que sigui de color groc clar, si no és així augmenta el consum d’aigua. (vegeu imatge “Escala orina”)

En cas de la pràctica esportiva, pesa’t abans i després de fer esport i la diferència de pes sumant el líquid begut durant l’esport, et permetrà saber quant líquid has de beure les hores següents. Per exemple: Si la diferència de pes entre abans i després és de 750g i hem begut 250g de líquid, vol dir que has perdut 1 kilogram i caldrà reposar 1,5 litres d’aigua. (150% del pes perdut).

Et recomanem, durant l’exercici físic, beure aigua i càpsules de sals o beguda isotònica, que a part de sals inclou sucres.

Demana consell personalitzat per evitar cops de calor i no baixar el rendiment esportiu a l’estiu.

 

urine color

Compartir:
CategoryBon Appétit
X
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   error: (C) Copyright Clinica Nexus