fbpx
secret eeuu

Vinc entusiasmada des de Los Ángeles, on hem assistit al Congrés Internacional de Làser i Medicina Estètica. Tot i el jet lag, no vull deixar d’explicar-vos totes les novetats i tendències que estan arrasant mundialment, perquè sigueu els primers a saber-les.

Els Leds causen furor i s’incorporen en gairebé tots els tractaments, però sobretot en tractaments capil·lars. S’utilitzen tant en tractaments facials com corporals, i com a complement i reforç d’altres.  S’actualitzen els protocols per obtenir majors resultats i fins i tot podrem continuar el tractament Led a casa, còmodament.

A Nexus, com sempre, ens avancem de bon tros, i ja fa dies que els hem incorporat i comptem amb les dues de les tecnologies més potents avui en dia, LedsMedical i Omnilux, que apliquem tant a la consulta de Nexus Biomèdic (Medicina Estètica) com a la cabina de Nexus Bioestètica (Estètica Avançada).

En cirurgia triomfa el Lipolàser i Lipo Vaser, que amb la incorporació del Dr. Chavarria a Clínica Nexus, ja podeu visualitzar-vos aquest estiu amb una figura més modelada i atractiva.

El trasplantament capil·lar també és una de les cirurgies de les quals més n’hem parlat durant el congrés. Podem dir que tenim una de les Unitats Capil·lars més completes i integrals, tant en tractaments quirúrgics com no quirúrgics.

Una altra novetat és l’electroestimulació muscular. Volem tonificar de manera immediata, no tenim temps i molts cops tenim mandra, però a partir d’ara no serà cap impediment, us ho asseguro.

En resum, la medicina estètica es converteix en la làmpada d’Aladdin, on poder demanar els teus desitjos, perquè es facin realitat.

Compartir:
CategorySecret Box
X
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   error: (C) Copyright Clinica Nexus