fbpx

La teva pell ha de reflectir les meravelles naturals del seu interior. Per això, es mereix estar hidratada i nodrida perquè pugui lluir fresca, natural i resplendent. Els productes de la gamma Skinboosters, exclusius de Galderma, milloren la qualitat de la pell reforçant els nivells d’hidratació al seu interior i incrementant la seva suavitat, elasticitat i fermesa. Aquesta és la teva oportunitat de desvetllar el secret d’una hidratació profunda i duradora de la pell.

Aquest tractament pot realitzar-se per millorar la qualitat de la pell no solament de la cara sinó també de les mans, coll, llavis, escot i zones amb cicatrius causades per l’acne.

Els Skinboosters ofereixen tractaments versàtils que poden utilitzar-se:

 • Tant en homes com en dones de tot tipus de pells
 • En persones de pell jove o madura
 • A la cara, els llavis, el coll, les mans i l’escot
 • A les persones que vulguin millorar la seva estructura cutània, per exemple, en els casos de cicatrius d’acne o fotodanyada.

hidratació amb àcid hialurònic

En què consisteix el tractament?

Mitjançant microinjeccions hidratants d’un gel suau d’àcid hialurònic s’augmenta la fermesa, elasticitat i lluminositat de la pell.

L’àcid hialurònic està present en la teva pell, i té un paper fonamental captant i retenint l’aigua que hi ha al seu voltant per mantenir-la ferma, llisa i elàstica. A mesura que envellim, la quantitat i qualitat de l’àcid hialurònic en la nostra pell disminueix gradualment. Ara tens l’oportunitat de reposar i mantenir els nivells d’hidratació natural des de l’interior, ja que l’àcid hialurònic estabilitzat de la gamma Skinboosters segueix treballant durant diversos mesos.

 

Els Skinboosters poden utilitzar com a tractament únic, i també poden emprar-se en combinació amb altres tractaments mèdic estètics, com els farcits d’àcid hialurònic o els tractaments per arrugues dinàmiques.

 

Més informació sobre “Mi primera vez”

Compartir:
CategoryActualitat, Blog
Tags
X
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   error: (C) Copyright Clinica Nexus
   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?