fbpx
trasplantament capil·lar

La genètica, les alteracions hormonals, la mala alimentació i l’estrès són els principals causants de l’alopècia. Aquesta és motiu de preocupació de cada cop més persones avui en dia, indistintament del sexe i l’edat.

Existeixen tècniques i tractaments de prevenció i millora, tot i que perquè realment es vegi un resultat, s’aconsella saber abans la causa de la pèrdua de cabell i realitzar el test genètic TrichoTestTM. Amb el resultat d’aquest podem saber quin pla de tractament, amb fórmules personalitzades a base de principis actius, és el més indicat en cada cas. Sense aquest, segurament has provat infinitat de productes tòpics i orals però no has notat canvis, o canvis molt ínfims. No és que no siguin eficients, és que no són els que necessites en el teu cas.

Si ja estàs en un estat avançat d’alopècia, la millor solució, si està indicat en el teu cas, és el trasplantament capil·lar.

Potser t’ho estàs plantejant i has començat a informar-te. Els dubtes més freqüents són el preu, si escollir Turquia o no i, quant trigaré a veure els resultats. En el cas de la dona, a més s’afegeix una altra, que és la que més li preocupa: m’he de rasurar el cabell?

Et resolem els teus dubtes:

  1. Perquè Turquia és tan barat? Puc confiar en les clíniques d’allí? El primer què has de saber és que Turquia s’ha posicionat com a referent en trasplantament capil·lar amb motiu que l’Estat promou el Turisme Mèdic amb ajuts, d’aquí que el preu sigui tan competitiu, hi hagi tanta demanda i consegüentment, s’hagin especialitzat en aquest tipus d’intervencions, per tant hi pots confiar. Ara bé, com a tot arreu, hi ha grans professionals, però també existeix l’intrusisme. Així doncs, abans de res has de confirmar la professionalitat i experiència. Clínica Nexus ho ha fet per a tu, ens hem traslladat allí, hem fet un estudi valoratiu i finalment hem establert un acord amb Estechic, una societat hispano-italiana situada a Istanbul, amb més de 15 anys d’experiència, i que opera a la clínica Florence Nightingale, considerada de les més exclusives i prestigioses. Acreditada per la Joint Comission International, la certificació de qualitat hospitalària més exigent actualment.
  2. I si no vull o no puc viatjar fins allí? També donem l’opció a realitzar-te la intervenció a Barcelona, de la mà de cirurgians especialitzats que compten , en exclusiva a la ciutat, amb el sistema més avançat: el robot ARTAS® que garanteix més rapidesa, precisió i naturalitat avui en dia. Entre altres personatges famosos, Gerard Farrés, corredor del París Dakar, ha confiat en ells.
  3. Quines tècniques són les millors? Després d’una valoració prèvia i depenent del teu cas, les millor tècniques són FUE Safir o DHI.

Pel que fa a la Tècnica FUE Safir consisteix a extreure fol·licles de l’àrea donant (generalment clatell) sense danyar el bulb, se seleccionen els millors i s’empelten a la zona receptora. S’utilitzen fulles de safir per obtenir un procés de recuperació més ràpid, ja que l’obertura de microcanals és més petita i precisa, donant un resultat més dens de cabell i una aparença més natural.

I la Tècnica DHI, es realitza mitjançant un llapis específic, s’implanta el fol·licle de manera directa un cop extret, reduint el temps durant el qual aquest està en condicions externes. S’aconsella en cas de no voler-se rasurar el cabell en la zona receptora, així doncs és el mètode més escollit per dones. També s’aconsella en casos de risc de sagnat. Cal tenir en compte però, que s’acostuma a realitzar en àrees amb menys pèrdua de cabell.

Ambdues es realitzen sota anestèsia local, i la durada de la intervenció pot oscil·lar entre 6 a 9 hores, depenent dels bulbs a trasplantar.

  1. Què em garanteix seguretat a l’hora de decidir-me? El trasplantament capil·lar és una cirurgia, per tant has de saber on t’ho fan, si són metges qui practiquen la intervenció i si t’ho fan en un quiròfan o sala que compleixi amb la normativa higiènic-sanitària. Nosaltres t’ho garantim. Rebutja llocs on t’ho facin sol tècnics i en una consulta.
  2. Quin és el preu real d’aquest tipus d’intervencions? El preu varia segons si t’ho fas a Turquia o a Espanya, pel motiu que t’explicàvem a l’inici. A Espanya el preu mitjà en clíniques professionals és a partir dels 3.000€. Has de tenir en compte que algunes clíniques et limiten el nombre de fol·licles que t’empelten. En el nostre cas, el preu és des de 2.600€ amb el màxim de fol·licles. Pots visitar la nostra web per veure què inclou si viatges a Turquia.
  3. Quan començo a veure resultats? Els resultats es comencen a veure a partir del 4t-6è mes després de la intervenció. El postoperatori és clau en l’èxit del resultat, aquí cal que t’informin bé sobre què has de fer durant el procés. Existeixen tractaments postoperatoris, com sessions amb PRP (Plasma Ric en Plaquetes) que reforcen el creixement del nou cabell i contribueixen a un resultat espectacular.

Dóna el pas i torna a ser tu!

Demana una primera visita informativa gratuïta amb nosaltres, i valorarem el teu cas personalment.

 

Descarrega’t la publicació en pdf.

Compartir:
CategoryActualitat, Blog

2015 © Copyright - Grup Nexus - Disseny Web HST.CAT

T'informem sobre els protocols de seguretat i higiene implementats a la Clínica per cuidar la teva salut i la dels nostres treballadors
Got it!
X
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

error: (C) Copyright Clinica Nexus
Enviar Whatsapp
Enviar Whatsapp
Hola!
¿En qué te podemos ayudar?
Powered by