fbpx
eliminació ulleres

Una de les nostres influencers preferides, Sandra Rivera, popularment coneguda com a @sandra1mua, ens ha visitat de nou. El ritme de vida frenètic d’aquesta fashion blogger i professora d’infantil, han fet que el seu rostre es vegi castigat amb unes ulleres i línies d’expressió pronunciades, però l’equip de Clínica Nexus ha aconseguit que la seva bellesa torni a lluir gràcies als tractaments Redensity Sub Ocular II i Toxina Botulínica Tipus A. A continuació, ella mateixa ens explica els sorprenents resultats d’aquests dos mètodes:

“Des de ben petita he tingut unes ulleres molt marcades, i això m’acomplexava. Encara recordo una fotografia de quan era una nena de 4 anys i se’m veien unes ulleres enfonsades i fosques. Les meves ulleres sé que són genètiques, tot i que ara s’havien incrementat a causa de l’estrès diari. Així doncs, era moment de  posar-hi fi a aquests signes de fatiga, i sabia que a Clínica Nexus ho aconseguiria.”

“Fa més de dos anys que acudeixo a Clínica Nexus per tractaments corporals i sempre he obtingut els millors resultats, així que vaig comentar-los-hi a la gerent, Montse Monjo i el director mèdic, doctor Pinós per a què m’assessoressin. Per a les ulleres em van recomanar el tractament més revolucionari per a la seva eliminació, Redensity Sub Ocular II, un gel d’àcid hialurònic creat de forma natural i durador en el temps, que evita l’aparició d’edemes, i amb el qual s’obtenen resultats immediats després de la seva injecció. Durant la visita, em van observar que a l’entrecella tenia una línia d’expressió molt marcada, i era recomanable fer-la desaparèixer perquè els resultats fossin més espectaculars. I tenien raó, feia temps que la trobava molt més pronunciada, sóc una persona molt expressiva i a la meva feina he de gesticular bastant, ja que sempre estic amb els nens parlant o cantant. Així a més, aconseguia que no se m’accentués més en un futur i prevenir altres arrugues. Per a l’eliminació de l’arruga de l’entrecella, el tractament recomanat era la Toxina Botulínica Tipus A (més conegut com Botox). Us he de dir que en un primer moment vaig plantejar-m’ho per tot el que es parla, però finalment em vaig animar perquè sabia que amb Clínica Nexus puc confiar plenament, perquè treballen amb productes d’alta gamma i són grans professionals”.

El procediment d’ambdós és totalment indolor i segur. Prèviament et posen anestèsia a l’entrecella i a les ulleres. Posteriorment, el doctor et marca on punxarà i procedeix a la infiltració del gel d’àcid hialurònic de Redensity Sub Ocular II a la zona de les ulleres; i la toxina botulínica d’alta gamma a la zona de l’entrecella.

tractament eliminació d'ulleres

Estic encantadíssima amb els resultats! En el meu cas, al tenir les ulleres tan marcades, vaig haver de fer-me dues sessions del mètode Redensity Sub Ocular II, però en una única sessió la meva mirada va rejovenir a l’instant i van desaparèixer els signes de fatiga. En canvi, de la Toxina Botulínica Tipus A, només vaig necessitar una sessió i els efectes també van ser instantanis. Això no obstant, em van comentar que els resultats finals els notaria en dos mesos. La veritat és que em veig ideal! M’aixeco al matí sense ulleres i em veig bona cara durant tot el dia, el fet de no tenir la ullera fosca i marcada, és glòria!

“Recomano ambdós tractaments a tothom que tingui complex d’arrugues i d’ulleres. El desgast físic diari i, el constant contacte amb les pantalles provoquen l’aparició de més arrugues i ulleres, així que tingueu cura, però sabeu que sempre us podeu animar a provar aquests grans mètodes de Clínica Nexus que us deixaran fantàstics! Estic encantadíssima, i sé que continuaré amb els tractaments quan ho necessiti”.  

tractament gel àcid hialorònic

Compartir:
X
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   error: (C) Copyright Clinica Nexus
   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?