fbpx
el valor del temps

En aquests dies que el temps semblava que havia de passar més lent, les setmanes corrien sense pausa. Que creiem que tindríem temps per avorrir-nos, i la llista de pendents veiem com augmentava.

La infinitat d’estímuls que rebem, la connectivitat i la virtualitat… ens empeny a omplir cada minut de la nostra vida, i és engrescador i motivador, la qüestió és: l’omplim amb el que realment ens convé, ens aporta o ens alegra?

Si una cosa he après aquests dies, és a prioritzar i donar cabuda a totes aquelles persones i tasques que m’han fet sentir plena, feliç. I sí, he après també que jo sóc una d’aquestes prioritats.

Molts de vosaltres, quan veniu a Nexus em dieu que heu decidit cuidar-vos, dedicar-vos temps. I això m’alegra, saber que quan veniu us relaxeu, us apodereu, és el vostre moment, un oasi enmig de la selva. Tant és si teniu una hora, com menys temps, valorem la tecnologia que aconsegueix tractaments ràpids, alhora que eficaços, que molts cops amb tan sols 30 minuts aconseguiu el que desitgeu. El que importa és que quan sortiu, ho feu triomfant, perquè el temps ha estat de profit. Això és donar-li valor al teu temps, donar-te valor a tu.

Compartir:
CategorySecret Box
X
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   error: (C) Copyright Clinica Nexus
   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?