fbpx
cuello y escote

El coll i l’escot són grans oblidats per la majoria en el moment de cuidar-nos. Quan ens apliquem la cosmètica habitual hem d’entendre com un tot el rostre, el coll i l’escot, ja que si no amb el pas del temps aquests últims ens acaben delatant.

A partir dels 45 anys es converteixen en un dels aspectes que més preocupen, tant en homes com en dones.

Els principals delators són:

 • Doble mentó o “papada”. Pot sorgir a causa de cúmul de greix, per constitució genètica o alteracions hormonals. Produeix una desaparició del contorn de l’oval facial, i dóna sensació d’augment de pes, ja que es perd el perfil d’un coll esvelt.
 • Arrugues de collar o horitzontals. Arrugues molts cops degudes al moviment mateix del coll, sobretot el de mirar a capbaix, per exemple al mòbil o la tauleta.
 • Arrugues verticals o coll de gall. Aquestes arrugues o despenjament del teixit dèrmic és el més freqüent que té com a condicionant el pas del temps, i també l’exposició solar.
 • La causa més comuna de l’aparició de taques o fotoenvelliment és l’oxidació i el cúmul d’hores de sol, sobretot si no apliquem fotoprotector.
 • Lesions dermatològiques. Són petites formacions cutànies, a vegades del color de la pell, de vegades més fosques. Erròniament els hi diem berrugues, i solen sortir en els plecs de la pell. El frec de la roba, pell amb pell o les cadenes de coll n’afavoreixen el creixement. Són benignes però poc estètiques.

Avui dia comptem amb diferents tractaments que aconsegueixen recuperar, fins i tot aconseguir-ho per primer cop, un coll definit i ferm. Així com un escot uniforme, llis i sense taques.

Cada tractament pot revertir un o varis inestetismes, i s’adapta a la necessitat i edat del o la pacient.

Quin és el teu tractament medico-estètic?

Si vols reduir el doble mentó o papada:

 • Criolipòlisi. Aconseguim eliminar el greix que el forma i definir el contorn oval i estilitzar el coll.
 • Lipolàser. Tensa la pell alhora que elimina greix localitzat.
 • Mesoteràpia: Mitjançant l’aplicació de diferents principis actius aconseguim eliminar la flacciditat i reduir greix, si n’hi ha. Li tornem la falta de to i lluminositat.

 Arrugues:

 • Fils tensors. Produïm un efecte tensor o lífting immediat, que pot arribar a durar 18 mesos. Els fils es van reabsorbint alhora que estimulen la inducció de col·lagen i elastina, això fa que millori també el teixit dèrmic.
 • Àcid Hialurònic. Farciment de les arrugues horitzontals i tensor de la pell.
 • Làser CO2. Indueix una contracció que elimina les arrugues verticals i despenjament, així com el fotoenvelliment, tornant-li un aspecte rejovenit.
 • Làser fraccionat, PicoFocus i IPL. Millora la textura, qualitat de la pell i disminueix o elimina arrugues fines

Taques:

 • Plataforma làser. L’aplicació del làser Picosure, o Icon, sols o combinats, actuen minimitzant les taques provocades pel fotoenvelliment.
 • Fotobiodinàmica. La incidència de la llum led HDD (High Density Diodes) en les capes de la pell aconsegueixen eliminar melasmes i taques de fotoenvelliment.

Lesions dermatològiques:

 • Làser CO2. Podem eliminar aquest tipus de lesions amb una màxima precisió, i ofereix uns resultats espectaculars quant a resurfacing cutani
 • Jett Plasma. La tecnologia plasma no ablativa ens permet eliminar berrugues, fibromes i altres taques de pigmentació. A més, estimula la formació de col·lagen i fibres d’elastina, provocant un efecte de rejoveniment immediat.

Amb qualsevol d’aquests tractaments estem aconseguint a més rejovenir tant el coll com l’escot.

Per últim, recorda aplicar-te cosmètica cada dia, matí i nit, específica per aquesta zona. Podem recomanar-te la que millor s’escau en el teu cas, per tal que mantinguis en el temps el resultat del teu tractament medico-estètic.

 

Compartir:
X
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   error: (C) Copyright Clinica Nexus
   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?