fbpx
resultats criolipolisi

La periodista Imma González no estava a gust amb el pes que estava guanyant, ni en la forma que estava prenent el seu cos, així que va voler posar-hi remei amb Clínica Nexus. Gràcies a la Criolipòlisi Mèdica CoolTech i al mètode LipoDieta ha perdut 8 kg en dos mesos i ha reduït 16 cm de contorn. A continuació, ens explica la seva experiència i totes les seves sensacions:

“Sempre m’havia trobat bé amb el meu pes i figura fins aquest últim any quan vaig sobrepassar els 60 quilos, no era un pes exagerat, però sí per una noia d’1,57 cm d’alçada. Tot i que les persones del meu entorn continuaven veient-me bé, jo no em sentia bé. Quan anava a comprar roba ja no em quedava bé algun tipus de peça i a vegades no m’entrava la talla més gran de pantaló de les botigues. A més, tenia retenció de líquids i greix localitzat en diverses parts del meu cos, sobretot, en la zona del “flotador”. Havia de posar-hi solució ràpidament, així que vaig decidir anar a Clínica Nexus. Va ser la meva primera i última opció, ja que per motius de feina coneixia a la directora del centre, Montse Monjo, i sabia del cert que eren els referents a Lleida en medicina estètica. Fet que em va donar molta confiança, perquè era el primer cop que em realitzava un tractament d’aquest tipus.”

“El primer que em van assessorar que realitzes fou la Criolipòlisi Mèdica CoolTech, un mètode innovador i no invasiu per eliminar el greix localitzat. Vaig fer-me un total de 4 sessions, un cop cada dues setmanes. El procediment consisteix en què mitjançant diferents capçals de succió que generen fred te’ls posen per la zona a tractar i es “congela” durant els 70 minuts del tractament, tot produint-ne la destrucció del greix i posteriorment l’expulsió pel propi metabolisme del cos. La sensació és una mica rara perquè tens la part del cos que et tracten tan congelada que ni la notes, però en cap moment notes dolor. Els resultats foren molt satisfactoris, en un mes vaig reduir el volum de les zones tractades i vaig perdre 2 quilos.”

“Tot i que estava molt contenta amb els resultats de la Criolipòlisi Médica CoolTech, no vaig poder continuar fent més sessions per motius de feina. Així que l’equip nutricionista de Clínica Nexus em va recomanar el mètode LipoDieta, una dieta cetogènica lleu que té com a base el menjar natural recolzada per una suplementació específica aminoproteica, per tal de perdre pes d’una forma ràpida, sana i segura. La LipoDieta es divideix en tres fases. La primera fase, anomenada Fase Cetogènica, és la més estricta (però en cap moment vaig passar gana), ja que consisteix en treure tots els sucres, carbohidrats, alcohol, llegums i fruita; principalment t’alimentes a base  de carn, peix, verdures, alguns tipus de formatges i no pots beure massa lactis. Tot  això acompanyat d’uns suplements en sobres que te’ls has de prendre cada dia al matí. Hi ha de diferents sabors, jo els vaig agafar de cacau (per cert, són boníssims!). També has de prendre dues pastilles d’aminoàcids al matí i al migdia, i dos productes diürètics amb sabor a pinya que es barregen amb l’aigua.

Aquesta fase dura 21 dies i vaig perdre 6 quilos. Un resultat espectacular!

La segona fase consisteix a introduir carbohidrats en la dieta. I, finalment, la tercera fase és en la que em trobo actualment, després de dos mesos, es tracta de mantenir una dieta equilibrada amb una alimentació mediterrània. Destacar d’aquest programa que en tot moment et fan controls mèdics.”

“Des del primer dia que em vaig realitzar la Criolipòlisi Médica CoolTech fins avui que he acabat el mètode LipoDieta, he perdut 8 quilos, mai m’hagués imaginat perdre tant pes, ja que temps enrere no em veia capacitada per fer dieta ni en anar al gimnàs.

abans i despres criolipolisi

 

Estic molt agraïda a Clínica Nexus per tota la seva professionalitat i recolzament, gràcies a ells tinc uns hàbits més saludables i ja no tinc problemes en anar a comprar-me roba, fins i tot ara he canviat el meu estil i m’atreveixo a lluir vestits més ajustats i camises per dins el pantaló, quan abans sempre les portava per fora.”

“Ho recomanaria a totes aquelles persones que es queixen d’aquells quilos de més i no se’ls poden treure. Amb Clínica Nexus i una mica de constància tot és possible!”

criolipolisi

criolipolisi Nexus

Compartir:

2015 © Copyright - Grup Nexus - Disseny Web HST.CAT

Us de cookies

Aquest lloc utilitza cookies per que vostè tingui la millor experiència d'usauri. Si continua navegant està donant el seu consentiment per la acceptació de les esmentades cookies.i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
T'informem sobre els protocols de seguretat i higiene implementats a la Clínica per cuidar la teva salut i la dels nostres treballadors
Got it!
X
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

error: (C) Copyright Clinica Nexus
Enviar Whatsapp
Enviar Whatsapp
Hola!
¿En qué te podemos ayudar?
Powered by