fbpx
Secret Box, creeu en tu

Si em coneixes personalment, saps que no ha estat fàcil. Si em segueixes a les xarxes, saps que no desisteixo mai, que per molt fosc que estigui, sempre busco el raig de llum.

Quan em dius que t’ajuda llegir-me, per mi és pur oxigen, una font d’esperança que em fa veure que les persones som fortes per naturalesa. Tan sols tu pots decidir el camí que desitges, i canviar el rumb si és necessari.

Ets del que penses en pous, o en túnels? Tant en un com en l’altre, hi ha llum al final. Un costarà més que l’altre sortint-se’n, però si no es prova, no se sap. Lamentar-se i esperar que facin els altres, saps que en el fons no et du enlloc. Jo sóc de les que davant les adversitats, sóc més positiva que mai per poder-les afrontar amb força i ànims. I saps una cosa? Sempre descobreixes grans oportunitats.

Aquests darrers mesos han estat convulsos, incerts i angoixants, és cert. M’he queixat, clar que sí, tot i que el just per treure’m aquest pes, m’ha ajudat compartir-lo amb les persones que confio, i sé que m’escolten i m’entenen.

Un cop compartit, m’he parat a pensar què de bo en podem treure de tota aquesta situació. I creieu-me que hi ha el costat positiu: ens hem tornat més humanitaris, hem donat valor al temps, al descans, hem optimitzat eines al treball, hem preuat el comerç de proximitat, hem allargat la mà al de la vora, i hem buscat sinèrgies amb qui mai ho haguessis fet, per col·laborar i ajudar-nos entre si.

D’això en podem dir, RESILIÈNCIA, aquesta capacitat que tenim tots (tu i jo també) d’afrontar-nos a situacions adverses de manera positiva, i extreure’n un resultat òptim.

He estat resilient tants cops, que em declaro IMPARABLE! D’aquesta etapa en trec optimisme, felicitat, força, intel·ligència, i com no oportunitats: noves línies de negoci, nous tractaments i nous serveis que no et deixaran indiferent.

Aquest és el meu secret per aconseguir-ho: rodejar-me dels millors, compartir, planificar i pensar estratègicament, però sobretot, seguretat en mi i els meus.

Aquest tren no para, puges amb mi?

 

Una abraçada,

Montse

Compartir:
CategorySecret Box
X
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   error: (C) Copyright Clinica Nexus