fbpx
tractaments festes

Tractaments de bellesa Flash

El desembre és un dels mesos en què més augmenta la demanda de tractaments medicoestètics i de bellesa Flash, ja que tothom vol sentir-se bé a l’hora de celebrar aquestes festes.

La creixent sol·licitud per part dels pacients de tècniques mínimament invasives i de poca o nul·la convalescència ha comportat un canvi en l’enfocament i la planificació d’aquests tractaments. A més, es tendeix a combinar diverses d’aquestes tècniques en un mateix pacient a fi i efecte d’individualitzar cada cas concret, tractar diferents problemes alhora i, en definitiva, millorar els resultats.

Després del pertinent estudi dermatològic i morfològic facial emprem, soles o combinades, algunes de les següents tècniques per restaurar volums, elevar teixits, eliminar arrugues i hidratar i millorar la qualitat i la textura de la pell:

Implants: Injecció de biomaterials per omplir i eliminar arrugues o crear volums.

Toxina botulínica: Tractament de referència per a les arrugues d’expressió que proporciona un incomparable efecte tensor i gran lluminositat.

Remodelació labial: Redefinició del contorn labial i millora de la seva forma i volum mitjançant la injecció d’implants biocompatibles.

Biorevitalització cutània: Mesoteràpia ampliada en què es realitza, a més, la microinjecció de precursors de la matriu dèrmica per millorar-ne la turgència i l’elasticitat.

 

Biorevitalització cutània amb làser de picosegons: Aporta gran lluminositat a la pell, la tensa i tanca els porus. Elimina taques i cicatrius. Indicat per a la zona facial, coll, escot o mans. Amb una incomparable eficàcia i cap tipus de desconfort, dolor ni convalescència.

Plasma ric en factors de creixement ozonitzats: Injecció dels propis factors de creixement epidèrmic provinents de les plaquetes, que comporten un efecte revitalitzador i rejovenidor incomparable.

Pílings mèdics: Renovació de les capes de la pell mitjançant l’aplicació de substàncies químiques externes. Pílings específics per a contorns d’ulls, zona peribucal, facial, coll, escot i mans.

Radiofreqüència mèdica: Tecnologia per tractar la flacciditat cutània de la cara, el coll, l’escot i les zones corporals.

Fotorejoveniment: Una font de llum que frena i combat l’envelliment de la pell, millorant-ne gradualment la tonalitat i la textura i eliminant-ne alhora les taques, les rojors, els porus dilatats i les arrugues fines.

Làsers mèdics: Per eliminar lesions pigmentades, vasculars, cicatrius i renovar les capes de la pell.

Fils tensors: És una nova tècnica mèdica, no quirúrgica, basada en la implantació de fils bioreabsorbibles a la dermis que millora significativament la flacciditat des de l’interior (efecte lífting), alhora que estimula la inducció de col·lagen dèrmic (efecte antiaging).

bellesa festes

 

Algunes combinacions d’aquestes tècniques, per la seva eficàcia o popularitat, ja tenen fins i tot nom propi, com la mesoplàstia facial o l’anomenat lífting líquid.

 

La primera consisteix en la injecció d’un còctel de substàncies bioestimuladores, oligoelements, vitamines i antioxidants, juntament amb àcid hialurònic de diferents graus de reticulació segons els volums a corregir, toxina botulínica per a les arrugues dinàmiques, i altres substàncies específiques per al tractament del despenjament del teixit cutani.

 

El lífting líquid és una mesoplàstia ampliada en què es tracten, de manera personalitzada, els tres terços facials en funció de les necessitats del pacient i també les àrees malar (pòmuls) i mandibular, restaurant-les, redefinint-les i redibuixant-les. Els resultats d’ambdues tècniques són espectaculars i, a la vegada, molt naturals. Els seus efectes duren 6-10 mesos.

 

En resum, un gran ventall de possibilitats que adaptem segons les necessitats i objectiu de cada pacient.

Un equip professional al vostre servei cada dia.

 

Descarrega’t la publicació en pdf.

 

 

Potser estaves buscant:

Tractaments festes, tractament botox Lleida, botox Lleida, tractament àcid hialurònic Lleida, fils tensors Lleida, tractaments facials Lleida, tractament antiaging Lleida

Compartir:
X
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   error: (C) Copyright Clinica Nexus
   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?