testimomi Josep Ramon Perera

Avui tenim el plaer d’estrenar nova secció en què explicarem els testimonis reals dels nostres pacients. Ningú millor que els nostres Nexfriends per compartir les seves experiències personals i transmetre la satisfacció dels resultats obtinguts.

 

Us presentem al Josep Ramon Perera, un pacient que acaba d’entrar als 40 i des dels 30 anys cuida amb gran mesura del seu aspecte físic. La seva rutina ha estat fins ara practicar molt esport, com el  Fitness; vetllar per una dieta equilibrada baixa en hidratats i cuidar la seva pell amb cremes antiaging.  Tot i que en Josep Ramon es considera un home amb gran vitalitat i energia, ha volgut incorporar en les seves rutines un nou tractament per començar a cuidar-se interiorment perquè el pas del temps no interrompi el dinamisme que el caracteritza. Analitzant el seu tipus de vida i els seus propòsits vam identificar que el què necessitava era sessions d’Autohemoteràpia amb Ozó Mèdic . Un tractament que consisteix a extraure una petita quantitat de sang (uns 100 ml.) mitjançant una via estèril perquè es barregi amb l’ozó que surt del generador, i retornar-la ja ozonitzada a la vena per la mateixa via. Amb aquest tractament gaudim de tots els beneficis de l’Ozonoteràpia: antioxidant, regeneradora, germicida, aporta vitalitat, millora la capacitat física, mental i el rendiment esportiu.

 

A continuació, en J.R. ens explica la seva experiència i les seves sensacions:

autohemoterapia

“En la meva primera sessió no tenia ben clar com seria el procés del tractament, em va sorprendre la seva rapidesa perquè en menys de 20 minuts ja estava fora de la consulta. La tècnica és totalment indolora i sense efectes secundaris, només vaig sentir una punxada similar a una simple extracció de sang. Tot i que la infermera em va comentar que podria notar alguna sensació de calor no vaig sentir cap molèstia. També, em va donar molta confiança que el doctor i la infermera em comentessin que el sistema revisa contínuament el tractament per garantir la màxima seguretat.”

“Només amb dues sessions he pogut sentir una gran vitalitat en el meu dia a dia, així que ho recomano a totes aquelles persones que vulguin aportar un punt extra d’energia a les seves vides”.

“Els efectes pensava que els aniria experimentant amb el pas dels dies i a mesura que realitzes més sessions però aquella mateixa nit vaig descansar profundament i amb una gran sensació de benestar. Sobretot em vaig sorprendre al dia següent, quan després de la jornada laboral i l’estrès diari amb els nens i la casa, vaig anar al gimnàs i vaig entrenar d’una manera més intensa que altres dies perque havia afrontat el dia amb molta energia sense cansar-me, així que vaig fer un entrenament “d’espartà”. També, destacar que em vaig recuperar més aviat del cansament de l’entrenament.”

 

 

Potser estaves buscant:

Ozonoteràpia Lleida, medicina de l’esport, tractament amb ozó mèdic, autohemoteràpia Lleida.

Compartir:
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

  Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

  Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

  Contactar 973 279 810 680315500
  Sandra Grau (Coordinadora)

   Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

   Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

   Abrir chat
   ¿Necesitas ayuda?
   Hola, ¿en que podemos ayudarte?