fbpx
animes en la mirada

M’estic convertint en tota una experta en mirades, la mascareta em limita mirar tota l’expressió facial quan et tinc davant. No veig el teu somriure, tot i ser-hi; no llegeixo els teus llavis, tot i parlar-me… tan sols veig els teus ulls.

M’he adonat que parlem amb la mirada, que la nostra comunicació no verbal s’intensifica. Ara ens mirem i hem après a parlar sense dir-nos res, perquè ho fem amb els ulls i els gestos.

Quanta raó qui va dir per primer cop, que la mirada és el reflex de l’ànima. T’he vist totes les emocions en els darrers mesos: angoixa, tristor, incertesa, esgotament, decepció… i també il·lusió, motivació i positivisme.

No les reprimeixis, cada una té el seu motiu i t’ajuden a adaptar-te a l’entorn i actuar en conseqüència. Ara bé, quan veig que una es manté en el temps i t’acaba limitant, que et sotmets a ella i no reacciones, et desorienta… llavors és quan m’avanço i t’allargo la mà. Saps que mouré cel i terra per veure de nou llum en la teva mirada, per veure’t feliç i no pararé fins a saber que ets tu altre cop.

Això és el que em dóna sentit quan estic a Nexus: assessorar-te, guiar-te i acompanyar-te en tot moment, fins a veure la teva millor versió.

Compartir:
CategorySecret Box

2015 © Copyright - Grup Nexus - Disseny Web HST.CAT

T'informem sobre els protocols de seguretat i higiene implementats a la Clínica per cuidar la teva salut i la dels nostres treballadors
Got it!
X
Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

Tractem les dades que ens facilita amb la finalitat de donar resposta a la consulta sobre els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon). Les dades proporcionades es conservaràn mentres no soliciteu el contrari i no es cediran a tercers, excepte en els casos que s’hagui de fer per una obligació legal. Vostè te dret a obtenir confirmació sobre si a NEXLASER SL estem tractant les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o solicitar la supressió quan ja no siguin necessàries per les finalitats que van ser recollides.

Aquest lloc web està protegit per el reCAPTCHA i les Polítiques de privacitat i Termes del Servei de Google

Contactar 973 279 810 680315500
Sandra Grau (Coordinadora)

Tratamos la información que nos facilita con el fin de enviarle publicidad relacionada con nuestros productos y servicios por cualquier medio (postal, email o teléfono) e invitarle a eventos organizados por la empresa. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite el cese de la actividad. Los datos proporcionados se conservarán mientras no solicite lo contrario y no se cederán a terceros. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en NEXLASER, SL estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios para los fines que fueron recogidos.

Este sitio web está protegido por reCAPTCHA y las Políticas de privacidad y Términos de Servicio de Google

error: (C) Copyright Clinica Nexus
Enviar Whatsapp
Enviar Whatsapp
Hola!
¿En qué te podemos ayudar?
Powered by