Aparatologia

El làser és una eina d’alta tecnologia que ha revolucionat el món de la medicina, i en particular el camp de la depilació, de la dermatologia i de la cirurgia estètica.

Amb els equips làser d’última generació, avui es pot donar solució de manera ràpida i eficaç a nombrosos problemes estètics i mèdics, des de les taques de la pell fins a l’eliminació d’arrugues o l’excés de borrissol no desitjat.

Nexus compta amb la plataforma més completa i extensa de tot Espanya i una de les primeres d’Europa. Això li permet aplicar el làser més adequat per a cada tipus de tractament.

Nexus li ofereix consulta gratuïta sobre correccions del contorn corporal, varius, rejoveniment, nutrició o cirurgia plàstica entre altres.

Làser Picosure

El làser de picosegons més avançat del món per l’eliminació de tot tipus de tatuatges, taques i revitalització cutània.
1ª Clínica de l´estat espanyol i 3ª d´Europa en tenir les 3 longituds d ‘ona: 532, 755 i 1064
Ampliar →

Indicat per l’eliminació de:

Taques: major aclariment, menys sessions, menys dolor i major respecte cutani.
Tatuatges:menys sessions, menys dolor,tots els colors, incloent-hi els residuals i recalcitrants.

-Cicatrius acne: Resultats superiors als làsers fraccionals ablatius i sense convalescència.

Rejoveniment cutani: Resultats superiors als làsers fraccionals ablatius i sense convalescència.

-Revitalització cutània facial, coll, escot, mans i braços

Més info

Làser Cynergy

La plataforma vascular de referència.
– Únic a Catalunya i l´Aragó en l’àmbit extrahospitalari.
– 2 làsers: Colorant polsat de 585 nm i Nd-Yag de 1064.
– Tecnologia exclusiva ‘Multiplex’ que permet l’aplicació seqüencial d’ambdós làsers, per a una màxima eficàcia i major seguretat
Ampliar →

Indicat per un amplíssim ventall de lesions vasculars, tant congènites com adquirides:

 • Rosàcia
 • Cuperosis
 • Angiomes
 • Hemangiomes
 • Taques vi de Porto
 • Telangiectàsies i aranyesvascularsfacials
 • Poiquilodermia
 • Varius
Més info

Plataforma Icon

La plataforma làser i de Llum Polsada Optimitzada més versàtil i eficaç.
Única aprovada per la FDA pel tractament d’estries i cicatrius.
Ampliar →

– Amb varis capçals entre els quals destaquen:

 • MaxG: Inigualable pel tractament de nombroses alteracions vasculars i pigmentaries
  1540: Làser d’Erbi fraccional no ablatiu pel rejoveniment facial i tractament d’estries i cicatrius de tot tipus, especialment les d’acne. Únic làser aprovat per la FDA pel tractament d’estries i cicatrius.
 • MaxRs: Llum polsada optimitzada que ens permet eliminar el pèl en tot tipus de pells inclús bronzejades.
 • MaxYs:Llum polsada optimitzada pel tractament exclusiu del pèl fi i clar.

– Indolor i sense convalescència

Més info laser Més info threeforme

Platafoma IPL VascuLight Elite

La icònica plataforma de Llum polsada intensa, amb un espectre que va des dels 515 nm fins als 1200 nm, i emissió làser 1064 nm.
Ampliar →

Per la seva gran versatilitat és un equip capaç de tractar lesions vasculars superficials de cara, coll, escot i lesions vasculars en membres inferiors, lesions pigmentades i tatuatges. També és un excel·lent equip per rejoveniment cutani i pels casos més difícils o resistents de depilació mèdica, en àrees més complicades com cara i coll, i en casos amb pèl de poc pigment i/o calibre .Aquesta plataforma requereix un important “clinicaltraining”, i es només per a metges experts en tecnologia làser.

Làser CO2 EdgeOne

El Làser de CO2 superpolsat micro ablatiu de darrera generació que ens permet un ampli ventall de tractaments ablatius i no ablatius, fraccionals o no, tant en l’àrea dermatològica com ginecològica.
Ampliar →

Àrea dermatològica:

-tot tipus de lesions dermatològiques: berrugues, nevus, xantelasmes, etc.
-cicatrius acne
– estries
-rejoveniment
-etc.

Àrea ginecològica:

Compta amb un capçal exclusiu per tractaments ginecològics:

-incontinències urinària
-rejoveniment vaginal
Més info Edge two Més info Edge one

Làser Neodimi Yag Mydon

Làser de Neodimi-Yag, de 1064 nm per a aplicacions vasculars, depilació mèdica i Laserlipòlisi.

Làser d´Erbium Yag

Rejoveniment en pells amb grau moderat o sever d’envelliment.
Especialment indicat per a l’eliminació de les arrugues perilabials(“codi de barres”), i perioculars (“potes de gall”).

Plataforma eStyle

Plataforma amb tecnologia elos©:Radiofreqüència + llum polsada. Indicat per reducció d’arrugues, tensat de la pell, tractament de l’acne i depilació en una àmplia gamma de tipus de pell i colors de pèl.
Ampliar →

Sistema de refredament per contacte als  quatre aplicadors, que proporciona tractaments més segurs i còmodes permetent als clients realitzar immediatament les seves activitats diàries normals.

Fototeràpia LED Omnilux

Teràpia fotolumínica, segura i eficaç, que estimula i accelera la regeneració cutània sense danyar la capa epidèrmica.
Ampliar →

A través dels seus 3 capçals, llum blava, roja i blanca, Omnilux emet llum amb les diferents longituds d’ona, que permet actuar sobre els diferents problemes de la pell: acne, envelliment cutani, enrogiment difús, couperosis, etc… I també com a tractament complementari a algunes aplicacions mèdico-estètiques.

Làser Biomodulador

Làser díode de baixa potència que actua com a equilibrant i normalitzador de l’activitat funcional de la membrana cel·lular.
Sens dubte, un dels efectes més coneguts i sol·licitats d’aquest làser és l’efecte antitabac. Sense cap risc ni efecte secundari, s’aconsegueix un èxit terapèutic en més d’un 90% dels casos i una interrupció permanent de l’addicció física a la nicotina.
Ampliar →

Amb l´ús local o en determinats acupunts d’aquest tipus de làser amb efecte bioestimulador, aconseguim millorar i tractar una àmplia gamma de patologies a nivell:
• Osteoarticular.
• ORL.
• Acne.
• Cel·lulitis.
• Envelliment cutani.
• Alopècies.
• Neurovegetatiu.

Làser GentleLase Pro-U

És un làser d’Alejandrita de 755 nm de pols llarg indicat pel tractament de certes lesions pigmentades i vasculars, arrugues i, especialment,en Depilació Làser Mèdica, sobretot en àrees facials, pel fi, i pells clares.
Ampliar →

Permet tractar tot tipus de pell de forma còmoda, ràpida i efectiva gràcies a les seves múltiples mides de capçal  i alta freqüència de repetició.
A més, compta amb un exclusiu sistema de refrigeració integrat, DCD, que permet un tractament pràcticament indolor.

Més info

Làser GentleMax Pro

Plataforma làser que combina el làser d´ Alejandrita de 755 nm amb el de Neodimi-Yag de 1064 nm. El sistema d’aplicació amb capçal gran de 20/22/24 mm fa de GentleMax Pro el làser de depilació amb doble longitud d’ona més ràpid del mercat.
Més info

Làser GentleYag Pro

Làser de Neodimi-Yag de pols llarg, 1064 nm. Té una menor afinitat melànica que permet tractar fototipus alts sense riscs de complicacions i sobretot fol·licles profunds. Especialment indicat per Depilació masculina i lesions vasculars benignes, incloses les varius de les cames.

Més info

Làser LightsheerDuet

Làser de Diode, de 800 nm, d’alta velocitat, combina làser de díode d’avantguarda amb la tecnologia de buit assistida per eliminar el pèl no desitjat amb més rapidesa i comoditat que altres mètodes. Indolor, pot tractar tots els fototipus de pell (I-VI Fitzpatrick), més ràpid, efectiu i segur.
Ampliar →

Lightsheer Duet ofereix dues opcions de peça de mà en funció de la necessitat:

 • Peça de mà d’alta velocitat, que permet tractar una esquena o unes cames en 20 minuts, sense necessitat d’anestèsia. Utilitza una tecnologia de buit assistida, que en combinació amb la llum del làser de díode, permet incrementar exponencialment la seva eficàcia.
 • Peça de mà clàssica ET amb refredament. Chilltip ®, per tractar àrees més petites.
Més info

Tècnica Endermologie

Làser de Diode de 805 nm, d’alta velocitat, que combina làser de díode d’avantguarda amb la tecnologia de buit assistida per eliminar el pèl no desitjat amb més rapidesa i comoditat que altres mètodes. És ràpid, efectiu, segur, indolor i pot tractar tots els fototipus de pell (I-VI Fitzpatrick),.
Ampliar →

El Sistema de Depilació Làser LightSheer® DESIRE ™ porta incorporats un sistema de refrigeració de la pell per contacte i els darrers models, els que tenim a Nexus, disposen d’un sistema pneumàtic per minimitzar el dolor i augmentar l’efectivitat, fet que suposa un salt qualitatiu vers models anteriors, menys efectius i ja obsolets com el Lightsheer ET. Al poder variar la durada del pols, permet poder tractar fototipusalts (IV-V). Per al pèl mitjà o gruixut exclusivament. No serveix per als pèls originalment fins ni per quan el pèl es debilita al llarg de les sessions.

Més info

Làser Vectus

800 nm de longitud d´ona. El làser de Diode, més efectiu i segur gràcies al mesurador quantitatiu intel·ligent de melanina anomenat Skintel©. Permet tractar tots els fototipus de pell. Especialment indicat en la depilació masculina.
Ampliar →

Característiques avançades:

El patentat sistema de refredament Advanced Contact Cooling™ de Vectus permet mantenir el zafir a una temperatura de 5ºC mantenint el confort del pacient durant la sessió, mentre que el seu exclusiu sistema Photon Recycling™ facilita la coagulació dels fol·licles pilosos, reduint la necessitat de realitzar diverses passades. Vectus compte, a més, amb Skintel™ l’únic lector quantitatiu de melanina del mercat, i és l’únic aprovat per la FDA per mesurar la pigmentació de la pell. Aquest sistema ajuda a realitzar tractaments personalitzats i segurs en funció de cada fototipus de pell, color o densitat del pèl, zona a tractar, etc.

Més info

Selectif Pro Applisonix

És un innovador sistema professional que, per mitjà d’ultrasons, permet tractaments de depilació de pèl blanc i de zones delicades o contraindicades amb làser, com les celles.

Més info

D-ACTOR 100- Ones de xoc

Ones acústiques amb teràpia vibracional de StorzMedical. Aquestes ones oscil·lants i d’alta freqüència s’utilitzen per tractar cel·lulitis dels graus I – III, flacciditat muscular i del teixit conjuntiu, eliminació de congestions limfàtiques i reducció de greix localitzat.

Més info

Thermacool NXT

Sistema de radiofreqüència unipolar no ablatiu. Va ser el primer tractament de rejoveniment cutani no quirúrgic i de reafirmació facial i corporal aprovat per la FDA. Indicat per la laxitud, flacciditat de la pell,i la reducció dels signes d’envelliment cutani. Resultats visibles des de la primera sessió.

Venusfreeze

Tant a nivell facial com corporal, aconsegueix un tensat i reafirmament cutani, allisat de les arrugues, així con un potent efecte antienvelliment, millorant la textura i qualitat de la pell. Redueix la cel·lulitis i aconsegueix una silueta més modelada. Tots ells, son visibles des de la primera sessió.
Ampliar →

Basat en la innovadora tecnologia (MP) ², Venus Freeze ® crea una sinergia de polsos electromagnètics i de radiofreqüència (RF) multipolar 3D, que produeixen sobre la pell un escalfament dens i uniforme. Això produeix una contracció i proliferació fibroblàstica amb el conseqüent augment de la síntesi de col·lagen, apart d’un potent efecte lipolític.

Presentacion venus freeze Més info venus freeze

Velashape III

Aprovat i certificat en remodelació corporal no invasiva per l’ANMAT, la CE (Comunitat Europea) i la FDA americana. Indicat per remodelar i reafirmar el contorn corporal, combatent la cel·lulitis, el greix localitzat i la flacciditat en la mateixa sessió, oferint resultats excepcionals, juntament amb una seguretat màxima.
Ampliar →

El mecanisme d´acció de Velashape III és la tecnología elos©, que consisteix en la combinació de llum infrarroja, radiofreqüència i vacumteràpia. El capçal succiona la pell, el làser  infrarroig la calenta i, un cop aquesta està a la temperatura correcta, entra en acció la Radiofreqüència bipolar que escalfa el teixit a major profunditat i destrueix els adipòcits. Tots aquests efectes en conjunt afavoreixen la circulació, el drenatge limfàtic i el metabolisme cel·lular, estimulant, a més, la neoformació de col·lagen i fibroblasts i la destrucció del greix localitzat.

Més info

CoolTech ® CRIOLIPOLISI MÈDICA -8ºC

Reducció del teixit adipós localitzat de forma no invasiva, segura, efectiva i permanent.
Per mitjà de varis capçals de succió anatòmics i generació de fred controlat fins a -8 ºC, aconseguim cristal·litzar les cèl.lules de greix, tot produint-ne la destrucció definitiva i posteriorment l’expulsió pel propi metabolisme del cos. El tractament és indolor i dura 70 minuts.

Més info criolipolisi Més info cooltech

NARL® 517 3D

NARL (NorAdrenaline release), vol dir: alliberament de noradrenalina.
És l´únic equip que elimina de forma natural la grassa subcutània i la intraabdominal o visceral a través de l’aplicació d’ones d’ultrasons tridimensionals 3D, a una freqüència molt concreta de 517 Khz i a una intensitat molt precisa de 110 mW / cm2.
Ampliar →

L´aplicació d’aquestes ones concretes d’ultrasò 3D , estimulen les terminacions nervioses del sistema nerviós simpàtic activant la producció de l’hormona noradrenalina, responsable d’iniciar, a partir dels 7 minuts d’aplicació, el procés natural de Lipòlisis, (descomposició de les cèl·lules grasses en àcids grassos i Glicerol), que són convertits en font d’energia per al cos.

Després del tractament, és essencial realitzar 20-30 minuts d’exercici.

Més info Més info

Lipolaser 3D Contour Mèdic

Un revolucionari tractament pel greix localitzat, una tècnica de triple acció, Adipolàser + Radiofreqüència + Electroporació, que metabolitza el greix i desfà la cel·lulitis, modelant el contorn del cos des de la primera sessió.
Ampliar →

Ultrashape

L´alternativa a la liposucció
UltraShape és un tractament aprovat per la CE per a l’eliminació mecànica i no invasiva de les cèl·lules adiposes i la remodelació corporal.
És una solució no invasiva per a la remodelació corporal, amb resultats ràpids, visibles i mesurables en la reducció del contorn i la capa adiposa en menys temps que altres tractaments i després de només 3 sessions.
Ampliar →

S’ha provat clínicament en més de 350.000 tractaments a tot el món, i ofereix resultats immillorables pel que fa a l’eliminació de greixos d’una forma ràpida, còmoda i segura. És un tractament que permet una total personalització, és indolor, no produeix un efecte tèrmic i no afecta ni als teixits, ni als vasos sanguinis, ni als nervis circumdants. Així mateix, no deixa signes visibles del tractament.

Icoone

ICOONE® permet reafirmar, remodelar i combatre la cel·lulitis amb la màxima eficàcia i en la mateixa sessió.
El massatge aspiratiu o vacumteràpia de Icoone normalitza el teixit conjuntiu, afavoreix el drenatge limfàtic i reactiva el flux sanguini.
Ampliar →

Icoone està indicat per al tractament de totes les patologies en les que és necessària una remodelació del teixit conjuntiu de la pell, com  l’estasi circulatòria, l’edema i la fibrosi, així com en alguns pacients, després del buidatge de greix mitjançant lipoescultura o Lipolàser.

Icoone està especialment  indicat per  combatre:

Cel·lulitis-Greix localitzat-Edema-Relaxament cutani-Envelliment cutani.

LPG

LPG® endermologie proposa una alternativa 100% natural: estimular l’activitat cel·lular cutània per lluitar contra tota manifestació antiestètica (arrugues, pell flàccida, greix resistent, pell de taronja, etc …). L’estimulació mecànica de les cèl·lules, anomenada Endermologie®, permet reactivar els processos reparatius cutanis, de forma natural i sense dolor.
Ampliar →

Especialment indicat per:

 • Allisar la cel·lulitis
 • Reafirmar la pell
 • Eliminar els cúmuls de greix
 • Eliminar i drenar la retenció líquids
 • Complentari a tots els tractaments corporals

Velasmooth

Velasmooth combina radiofreqüència bipolar, infrarojos, vacumteràpia i massoteràpia; aquestes són les característiques que fan que sigui tan eficaç reafirmant la pell, reduint la cel·lulitis, desfent els nòduls de greix i millorant la textura cutània.
Ampliar →

Mitjançant la seva aplicació, aconseguim arribar tant als teixits més profunds com a la superfície, i de forma segura i efectiva, desfer el greix, millorar la flacciditat i activar la formació de fibres de col·lagen i elastina.Des de la primera sessió ja es comencen a notar els seus efectes, encara que són necessàries algunes sessions més per extreure tot el seu potencial, el qual no només es limita la cel·lulitis sinó també a la retenció de líquids, a la eliminació de greix i a l’activació de la circulació sanguínia. Indicat en:

 • Reducció dels contorns.
 • Reducció de la cel·lulitis.
 • Millora de la textura de la pell.
 • Millora dels dolors i molèsties musculars.
 • Millora de la circulació sanguínia local.
 • Complementa els tractaments de liposucció i, en certs casos, inclús pot substituir-la.
 • Especialment indicat pel acondicionament  postpart.

Novashape- Ultracavitació Mèdica

Novashape consisteix en un tractament no invasiu, d’aplicació mèdica, que combat el greix localitzat i la cel·lulitis, mitjançant l’aplicació d’ultrasons.
Ampliar →

L’emissió d’ultrasons a nivell de la superfície externa de la pell produeix canvis de pressió en el líquid intersticial del teixit gras, generant microbombolles (cavitats) que primer implosionen i més tard esclaten. Aquesta sobrepressió destrueix les cèl·lules grasses. El contingut de greix d’aquestes cèl·lules s’elimina de forma natural a través dels sistemes urinari i limfàtic.

Avantatges

 •  És un tractament indolor i segur.
 •  És ambulatori i no invasiu, sense cirurgia.
 • Els resultats es fan evidents en les primeres setmanes.
 • Molt útil per al tractament del greix superficial i cúmuls grassos localitzats.
 •  Durada: Cada sessió de Ultracavitació té una durada d’entre 30 i 45 minuts, en funció de l’extensió de la zona a tractar. S’aplica directament sobre la pell, on prèviament aplicarem un gel conductor.
 • Un cop finalitzada l’aplicació de la Ultracavitació és recomanable realitzar un drenatge intens a través de pressoteràpia o teràpia subdèrmica durant uns 30 minuts.

Pressoteràpia Mèdica Ballancer

Lympha-Press® Realitza una compressió intermitent, la qual provoca una acció molt similar a un drenatge limfàtic manual, reduint la inflamació i l’edema, alleujant la fatiga de les cames cansades i millorant el flux d’oxigen a través de tot el cos.
Ampliar →

Indicacions: malalties venoses i limfàtiques – varicosis de l’embaràs – Post operatori – Pre i post liposucció – Inactivitat muscular per molt de temps i / o immobilització.

-Pressoteràpia Linfaven24Plus

Linfaven24Plus és un sistema de Drenatge Professional que permet un control absolut de tots els paràmetres de la sessió. Compta amb 8 maneres de compressió, ajust de pressió individual per a cada cel · la, control de temps d’inflat i desinflat, i un sistema operatiu més intuïtiu gràcies a la pantalla gràfica de LCD.
Ampliar →

Especialment indicat per a: • Drenatge limfàtic • Circulació de retorn • Oxigenació del teixit • Prevenció de la cel·lulitis • Reducció de l’edema associat a la cel·lulitis • Tonificació cutània • Tonificació muscular • Reducció del volum • Alleujament del dolor associat a insuficiència venosa • Alleujament del dolor muscular • Prevenció i tractament de les venes varicoses

Plataforma vibrooscil·latòria

Comunica per tot el cos, en un període de temps curt, una acció mecànica que afavoreix l’activació dels processos metabòlics i l’augment de la circulació sanguínia en els teixits, sense variar la freqüència cardíaca. Pot ser utilitzat per persones d’edats i condicions físiques molt diverses.
Ampliar →

S’utilitza com a complement a tractaments de:

 • Aprimament i anticel·lulítics.
 • Tonificació muscular, drenatge i antiestrès.
 • Recuperació d’una fractura òssia.
 • Teràpia postural.

OxySystem

La Microdermoabrasió superior amb el poder de l´oxigen
Oxy System és el nou sistema d’oxigenoteràpia per tractar la cara i el cos, que combina l´oxigen de propulsió amb microdermoabrasió de puntes de diamant i massatge al teixit connectiu.
Ampliar →

La microdermabrasió és un tractament per a reduir o eliminar les imperfeccions de la pell de nivell epidèrmic i dels estrats més superficials de la dermis per obtenir així una pell més jove i sana. Gràcies a capçals especials, es remouen els estrats més superficials de la epidermis regenerant el teixit i millorant la seva aparença. És la tecnologia ideal com a peeling no ablatiu  i tractaments de rejoveniment cutani, per eliminar o reduir cicatrius, arrugues, fines, estries i altres defectes i /o patologies de la pell. L’oxigenoteràpia que incorpora, fa que el tractament no sigui gens agressiu ino precisi convalescència, i el massatge connectiu, el converteix en un tractament molt agradable pel pacient.

-Microdermoabrasió Ecleris

Combina la microdermoabrasió amb puntes de diamant i la electroporació. Aconseguint així primer una perfecta exfoliació i seguidament la penetració i absorció de les substàncies que la pell, segons diagnòstic previ, necessiti.

Peeling ultrasònic

És un equip d’ultrasons que emet ones que es projecten directament cap a la dermis. L’espàtula ultrasònica que l’acompanya ajuda a l’extracció d’impureses i a l’obertura i neteja de porus, unificant el to i aportant lluminositat.

Diagnòstic facial: Skin diagnosis system

L’estudi consisteix en un sistema de diagnosi i anàlisi de la pell, per a tractar-la de la forma més eficaç i personalitzada.
“Skin Diagnosi System” ens indica el nivell d’hidratació, sensibilitat, elasticitat, grassa, taques, porus, arrugues, … de la nostra pell.

-Diagnòstic corporal: Tanita BC 418 MA.

Aquesta bàscula professional, basant-se en la tècnica d’impedància bioelèctrica, permet l’anàlisi corporal i segmental, tot indicant-nos:
Massa muscular / Massa òssia/ Massa greix ideal/ Greix a guanyar ó greix a perdre segmentant les diferents parts del cos en braços, tronc i extremitats inferiors.

Skintel- Medidor melanina

El lector de melanina Skintel ™ és l’únic lector aprovat per la FDA, que ofereix un mètode de mesurament de l’índex melànic.
Amb el resultat que obtenim, podem realitzar els tractaments amb més precisió i seguretat.

Ecògrafs vascular, dermatològic i ginecològic

Ecògrafs Acuson S2000 ™
Sistemes d’ultrasons HELX ™ Evolution amb Touch Control que estan especialment dissenyats per l´àmbit dermatològic, vascular i dermatològic . Ofereixen nous nivells d’eficiència en el flux de treball, rendiment d’imatges i sostenibilitat. Són els sistemes Premium de Siemens ja que ofereixen solucions úniques, com ara imatges d’elastografia, revisió multimodalitat i ultrasò millorat per contrast.

Zimmer Cryo 6

Zimmer Cryo 6 està reconegut com l’equip més eficaç i versàtil en la refrigeració epidèrmica durant els tractaments amb làser.
El dispositiu d’aire fred Cryo 6 està dissenyat per minimitzar el dolor i l’efecte tèrmic durant els tractaments dermatològics amb làser o en altres procediments medico-estètics.
Ampliar →

A diferència d’altres mètodes de refredament, com ara el refredament per contacte, esprai criogènic o paquets de gel, el Cryo 6 pot refredar l’epidermis abans, durant i després que l’energia hagi estat aplicada, sense interferir amb el feix làser. A més, com a teràpia aïllada, la crioteràpia mèdica, té moltes altres aplicacions , sobretot en l’àmbit traumatològic i reumatològic.

Miha Bodytec: electroestimulació

Resultats excepcionals en tan sols 20 minuts en que exercitaràs més de 300 músculs simultàniament.
Ampliar →

• Tonificació efectiva a braços, cintura, abdomen, natges i cames
• Elimina greix
• Remodela i redueix la cel·lulitis
• Millora la resistència, potència, velocitat i força
• Fitness integral
• Fisioteràpia i rehabilitació

Concerto: Injector electrònic per Messoteràpia i Carboxiteràpia

Messoteràpia + Carboxiteràpia al mateix equip per a un resultat perfecte
Amb ella aconseguim tractaments més precisos, efectius, segurs i indolors, tot optimitzant l’eficiència dels productes injectats.
Excel·lents resultats amb els protocols específicament dissenyats per aquest sistema, tant a nivell facial (especialment contorn ulls i ulleres) com corporal (especialment braços, abdomen, glutis i cames)
Permet, doncs, realitzar tractaments reductors, anticel.lulítics, drenants i reafirmants, separats o conjunts, en una mateixa sessió.

Messoteràpia:
3 programes de messoteràpia:
• Messoteràpia: per “cobertura” (nappage), punt per punt o injecció contínua. El control automàtic de profunditat i velocitat permet una messoteràpia tradicional, segura i precisa.
• Expert: programa dedicat de forma exclusiva a les injeccions punt per punt, gràcies a l’ajust de la profunditat (d’1 a 13 mm) i de la dosi (de 0,01 ml fins a infinit).
• Farcit: la pistola està programada per utilitzar productes de farciment en qualsevol part del cos. L’agulla injecta una quantitat regular de producte en cada punt.

Carboxiteràpia:
És l’ús terapèutic de CO2 en estat gasós administrat subcutàniament.
Accions terapèutiques:
• Activa la vasodilatació microcirculatoria.
• Augmenta la velocitat i el moviment de la microcirculació.
• Augmenta les accions lipolítiques del teixit adipós.

El CO2 provoca que l’hemoglobina alliberi més oxigen, el qual restaura la circulació capil·lar.
indicacions:
• Medicina cosmètica (Paniculopatia Fibroesclerótica edematosa, cel·lulitis, coadjuvant en el tractament de l’adipositat localitzada, pre i postoperatori en trasplantaments de pell).
• Cirurgia cosmètica (pre o postlipoescultura).
• Angiologia (orgànica o arteriopaties perifèriques funcionals).
• Reumatologia (artritis autoimmune, artrosi, artritis aguda).
• Urologia (disfunció erèctil, malalties associades a microangiopatías).
• Dermatologia (psoriasi, úlceres).

Ozonoteràpia: Generador HypermedozonComfort de Hermann

El més complet i segur, amb l’exclusiu sistema Air-Trap que impedeix el pas de bombolles d’aire al sistema, i que permet protocol·litzar i personalitzar cada tractament segons la patologia i l´evolució d´aquesta.
Els principals efectes beneficiosos de l’ozonoteràpia per a l´organisme són: oxigenant, revitalitzant,antioxidant, immunomodulador, antiàlgic, antiinflamatori i germicida.

Més info

Solàrium vertical

Bronzejat segur i homogeni.
Higiènic.
Ràpid i pràctic.
Amb sistema de ventilació per evitar la sensació de calor.
Compleix la normativa de la Generalitat de Catalunya de bronzejat artificial (TIC/212/2003).

Compartir: